Wat doen wij voor u?

Onze werkwijze

Indien gewenst nemen wij u zoveel mogelijk al het werk uit handen. Wij verwachten niet van u dat u tijdens het eerste gesprek overal meteen een pasklaar antwoord op heeft. We doen iedere dag een beetje. Het kan ook waardevol zijn en als troostend worden ervaren wanneer u actief betrokken bent rond het gebeuren van de uitvaart. Tijdens de diverse aspecten die aan de orde komen zullen wij met u overleggen of u dit wenst.

Wanneer het niet mogelijk is om de overledene thuis op te baren kunt u kiezen voor het Uitvaarthuis. Het Uitvaarthuis in Geldrop is uniek in de regio. In huiselijke sfeer kunt u dag en nacht uw dierbare bezoeken. Het Uitvaarthuis is gevestigd aan het Emopad 56.

rouwkaarten drukwerk

De eerste dagen na een overlijden worden vaak de rouw- brieven of kaarten verstuurd. Deze ontwerpen we samen met u wat resulteert in een altijd unieke brief of kaart. Uiteraard dragen wij zorg voor de verdere verzending en ontvangt u kosteloos een digitaal exemplaar.

Ook het maken van de fotopresentatie kunnen wij u volledig uit handen nemen. Regelmatig krijgen wij een stapel foto’s of fotoalbums van families waar wij vervolgens een digitale presentatie van maken die naadloos aansluit op de muziek. Indien gewenst wordt deze verfraaid met bijpassende bewegende beelden, eventueel uit onze collectie.

Kinderen en overlijden 1

Jonge kleinkinderen krijgen van ons een troostaapje met kleurplaten en een dagboekje. Samen zullen we kijken op welke wijze de kinderen of kleinkinderen betrokken kunnen worden rondom het afscheid.

Omdat we (indien gewenst) dagelijks langskomen hoeft u niet alles tijdens het eerste gesprek te beslissen. We helpen u bij het organiseren van een waardig en respectvol afscheid, zowel organisatorisch en inhoudelijk als qua aankleding. En dat op een persoonlijke manier.


Wenst u meer informatie? Neem gerust contact op.

De heerMevrouw

Uw naam:*

Email-adres:*

Bericht:

Anti-spam vinkje uitzetten voor verzending

Gerelateerde pagina's: