Skip to content

Memori.nl

Centrale gedenkplaats en online condoleanceregister

De online service van Memori leent zich uitstekend om condoleances, reacties én herinneringen aan de overledene op één centrale gedenkplaats te verzamelen. Het maakt iemands overlijden kenbaar en houdt herinneringen levend. Op Memori.nl kunnen persoonlijke overlijdensberichten worden geplaatst en gedeeld. Hier vindt u tevens informatie over de uitvaart, is een livestream te delen en kunnen condoleances gestuurd worden.

Er kunnen ook herinneringen gedeeld worden die kunnen bestaan uit woorden, foto’s, filmpjes of muziek. Iedereen reageert op zijn of haar eigen manier en alle reacties zijn waardevol. U kiest zelf of uw reactie openbaar is, of alleen zichtbaar is voor nabestaanden. Alle reacties samen vormen een blijvende en dierbare herinnering aan de overledene. Een online monument tot in lengte van dagen en waardevol voor nabestaanden.

Bij de aanschaf van een Memori-Plus kunt u op elk gewenst moment de reacties die zijn achtergelaten op de online gedenkplaats downloaden en er zelf een album van samenstellen.

Vraag uw uitvaartverzorger voor meer informatie.

Memori online condoleren