Skip to content

Ons team

Menselijk betrokken

Ons team

Menselijk betrokken

Onze medewerkers zullen u zo goed mogelijk ondersteunen en adviseren. Wij vinden het fijn om ons persoonlijk voor te stellen.

Met onze uitvaartverzorgers zult u het meeste contact hebben. Door hun jarenlange ervaring zijn zij een rots in de branding en doen zij hun uiterste best om voor uw overleden dierbare een mooi afscheid te verzorgen.

Ook onze andere medewerkers spannen zich voor u in. Ook zij stellen zich hier graag aan u voor.

Hans Raaijmakers

Eigenaar en uitvaartverzorger

Na jarenlang in het crematorium in Heeze te hebben gewerkt, maakte ik in 1995 de overstap naar de uitvaartzorg. Na eerst als uitvaartverzorger bij een grote uitvaartonderneming in Geldrop te hebben gewerkt, ben ik vervolgens in 2012 een eigen uitvaartonderneming begonnen. Een onderneming die past bij mijn filosofie: servicegericht, betrokken en alle tijd en aandacht voor de nabestaanden en hun wensen. Daarnaast staat kwaliteit bij mij hoog in het vaandel.

Ons werk begint in principe op het moment dat iemand is overleden en de telefoon hier gaat, maar het komt ook steeds vaker voor dat mensen vooraf graag alles geregeld willen hebben. We kijken wat nodig is en wat er allemaal gedaan moet worden. Ieder mens is uniek en verdient een mooi afscheid. En de mensen die zonder hun dierbare verder moeten, gun ik een warme herinnering aan de periode rondom de uitvaart.

Hans Raaijmakers
Irma van Laarhoven

Irma van Laarhoven

Uitvaartverzorger

Wij zijn zo kleinschalig dat het bijna voelt als thuis en vrijwel alles kan en alles mag. Daarom voelt het hier ook voor velen als een warme deken. Je hebt met mensen te maken op de meest kwetsbare momenten van hun leven. Met hun emotie, hun vaak intense verdriet en soms zelfs met een vorm van boosheid. Daarbinnen mag jij een stukje regie nemen om te zorgen dat het afscheid van hun dierbare, mooie herinneringen brengt. Het is uiteraard wel heel belangrijk dat je hierin precies weet wat jouw specifieke rol is; je moet regelen, maar je mag beslist niet overnemen. Je kunt maar één keer afscheid nemen en daarin ben ik als persoon niet belangrijk. Het is zaak dat alles wat moet gebeuren, gebeurt en dat mensen keuzes kunnen maken in wat ze het liefst zouden willen. Soms moet je hen hierbij helpen omdat veel dingen niet bekend zijn, maar soms hoeft dat ook helemaal niet, dat moet je aanvoelen.

Marcel Hermans

Uitvaartverzorger en overledenenverzorger

Als uitvaartverzorger begint mijn werk bij mensen op een heel kwetsbaar moment. Het is dan van belang dat ik ga regelen wat er geregeld moet worden, maar wel op een moment dat het past. Dat moet je aanvoelen en is maatwerk. Het is belangrijk alle ruimte te geven aan emotie, de regie hierin soms wat los te laten en die weer te pakken als dat nodig of gewenst is. Betekent dit dat een aantal ‘regelzaken’ op een ander moment moet gebeuren, dan is dat zo. 

Ik ben in het gezin, maar ook weer niet. Het is de kunst om mensen hun eigen traject te laten gaan, hun eigen herinnering te laten maken en te zorgen dat dit allemaal past en loopt, zoals men het voor ogen heeft. Het is goed om duidelijk te zijn, dat hebben mensen nodig. In dit vak is het ook van belang dat je je hart voor een ander laat spreken. Je mag laten zien dat de emotie je raakt. Ik bedoel eigenlijk, als dit werk je niet raakt dan moet je stoppen.

Marcel
Marion Berkvens

Marion Berkvens

Uitvaartverzorger en woorddienstbegeleider

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout.

Linet Tekelenburg

Linet Tekelenburg

Administratie & grafisch vormgever

Naast dat de uitvaartverzorgers nabestaanden werk uit handen nemen waar dat gewenst is, zo zorg ik er voor dat eventuele verzekeringen voor de nabestaanden wordt ingediend bij de juiste zorgverzekeraars. Zo kunnen zij zich bezighouden met een mooi afscheid en regel ik achter de schermen wat nodig is.

Pieter

Pieter Liebregts

Grafisch vormgever

Een afscheid is een herinnering voor het leven. Een mooie kaart en gedachteniskaartje op de kast kunnen helpen bij het verwerken van verdriet, daardoor zorg ik dat deze tot in de puntjes verzorgd zijn. Foto’s worden bewerkt waar nodig…..
Foto’s en videobeelden verwerk ik tot mooie…

Marloes

Marloes van Lieshout

Assistent en overledenenverzorger

Nabestaanden komen met me in contact als er gekozen wordt om aanwezig te zijn of mee te helpen met het verzorgen van de overledene. Dit kan erg troostend werken en helpen bij de rouwverwerking.
Tijdens ceremonies en rouwbezoeken ben ik….

Gerry
Gerry Engelen
Assistent

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout.

Jotine
Jotine Giller
Assistent

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout.

Cindy
Cindy Biesters
Assistent

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout.

Reacties en ervaringen van nabestaanden

Uitvaarthuis Geldrop

In alle rust afscheid nemen zoals u het thuis zou doen

Het Uitvaarthuis in Geldrop is uniek in de regio. In huiselijke sfeer kunt u dag en nacht uw dierbare bezoeken. Het Uitvaarthuis is gevestigd aan het Emopad 56 en heeft drie sfeervol ingerichte familiekamers. Indien gewenst krijgt u een sleutel die toegang geeft tot uw eigen familiekamer waar u in alle rust afscheid kunt nemen en bezoek kunt ontvangen. Uw privacy is te allen tijde gewaarborgd.

Voorbespreking

Uw uitvaartwensen kenbaar maken en uw vragen beantwoord

Misschien heeft u vragen en wilt u graag tijdens een persoonlijk gesprek uw wensen doornemen. Voor uzelf, of wellicht voor een dierbare naaste. Tijdens een voorbespreking geven wij u geheel vrijblijvend informatie over diverse mogelijkheden.
Hierbij kunt u denken aan de locatie van de opbaring en uitvaart, de rouwkaart, muziek, etc. en indien u wenst ook over de kosten.

Kosten en verzekering

Informatie over te verwachten kosten

Een uitvaart met crematie kost, afhankelijk van uw wensen, over het algemeen tussen de € 5.000,- en € 10.000,-. Een begrafenis is in het algemeen duurder.
Wilt u meer informatie over de kosten neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Bij het verzorgen van een uitvaart communiceren we altijd duidelijk wat de kosten zijn. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Ook  kunt u bij ons terecht als u een (natura) uitvaartverzekering heeft. 

Begraven of cremeren

Wij adviseren u graag over alle mogelijke locaties

Afhankelijk van uw wensen en de grootte van het gezelschap adviseren wij u over mogelijke locaties waar op een passende manier afscheid genomen kan worden van uw dierbare. We hebben ruime ervaring met verschillende locaties in de regio. Zowel kerkelijk, modern, huiselijk, (natuur)begraven of cremeren. Een kleinschalig afscheid met condoleance en catering in ons Uitvaarthuis is ook mogelijk.

Team Hans Raaijmakers UItvaartzorg

Werken bij Hans Raaijmakers Uitvaartzorg?

Zie jij jezelf bij een kleinschalige en betrokken uitvaartonderneming het verschil maken in een team met gedreven en enthousiaste collega’s? Dan zoeken we jou.