Skip to content

Een intiem afscheid

Afscheidsdienst in kleine kring

Steeds vaker komt het voor dat nabestaanden ervoor kiezen om in kleine kring afscheid te nemen van hun dierbare. In een intieme en ongedwongen sfeer wordt het afscheid nog persoonlijker. Het Uitvaarthuis in Geldrop leent zich uitstekend voor afscheidsbijeenkomsten voor kleinere groepen. Zo biedt familiekamer Hortensia ruimte voor 30 zitplaatsen.

Tijdens de bijeenkomst kan muziek worden gespeeld en een fotopresentatie worden getoond. Zowel voor als na het afscheid kunnen er consumpties worden gebruikt. Hierbij is alles mogelijk, van eenvoudige broodjes tot een compleet verzorgde High Tea.

Na afloop wordt de overledene in een sfeervolle vertrekruimte discreet in de rouwauto geplaatst. Dit kan in aanwezigheid van de nabestaanden zodat men hier afscheid kan nemen of samen kan vertrekken naar het crematorium of de begraafplaats.

Afscheid in Hortensia kamer

De kosten voor een dienst in het Uitvaarthuis zijn in vergelijking met crematoria of andere gelegenheden aanzienlijk lager. Door onze kleinschaligheid kunnen we tevens flexibel omgaan met bijvoorbeeld het aanvangstijdstip en de duur van de bijeenkomst. Indien u meer informatie wenst, bijvoorbeeld over de kosten of persoonlijke voorkeuren, mag u uiteraard altijd vrijblijvend contact opnemen.

Maak kennis met ons team

Het team van Uitvaartzorg Hans Raaijmakers is menselijk betrokken, ervaren, hecht, snel schakelend en staat als team samen voor u klaar.

Ook onze partners op het gebied van woorddienstbegeleiding, chauffeurs, thanatopraxie verzorgers en cateraars zijn volledig op elkaar ingespeeld.

UItvaartverzorgers_Hans Raaijmakers UItvaartzorg

Uitvaarthuis Geldrop

In alle rust afscheid nemen zoals u het thuis zou doen

Het Uitvaarthuis in Geldrop is uniek in de regio. In huiselijke sfeer kunt u dag en nacht uw dierbare bezoeken. Het Uitvaarthuis is gevestigd aan het Emopad 56 en heeft drie sfeervol ingerichte familiekamers. Indien gewenst krijgt u een sleutel die toegang geeft tot uw eigen familiekamer waar u in alle rust afscheid kunt nemen en bezoek kunt ontvangen. Uw privacy is te allen tijde gewaarborgd.

Voorbespreking

Uw uitvaartwensen kenbaar maken en uw vragen beantwoord

Misschien heeft u vragen en wilt u graag tijdens een persoonlijk gesprek uw wensen doornemen. Voor uzelf, of wellicht voor een dierbare naaste. Tijdens een voorbespreking geven wij u geheel vrijblijvend informatie over diverse mogelijkheden.
Hierbij kunt u denken aan de locatie van de opbaring en uitvaart, de rouwkaart, muziek, etc. en indien u wenst ook over de kosten.

Kosten en verzekering

Informatie over te verwachten kosten

Een uitvaart met crematie kost, afhankelijk van uw wensen, over het algemeen tussen de € 6.500,- en € 11.000,-. Een begrafenis is in het algemeen duurder.
Wilt u meer informatie over de kosten neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Bij het verzorgen van een uitvaart communiceren we altijd duidelijk wat de kosten zijn. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Ook  kunt u bij ons terecht als u een (natura) uitvaartverzekering heeft. 

Begraven of cremeren

Wij adviseren u graag over alle mogelijke locaties

Afhankelijk van uw wensen en de grootte van het gezelschap adviseren wij u over mogelijke locaties waar op een passende manier afscheid genomen kan worden van uw dierbare. We hebben ruime ervaring met verschillende locaties in de regio. Zowel kerkelijk, modern, huiselijk, (natuur)begraven of cremeren. Een kleinschalig afscheid met condoleance en catering in ons Uitvaarthuis is ook mogelijk.