Skip to content

Het Uitvaarthuis

In alle rust afscheid nemen

Ons Uitvaarthuis in Geldrop

Afscheid nemen zoals u thuis zou doen

Wanneer het niet wenselijk is om de overledene thuis op te baren kunt u kiezen voor het Uitvaarthuis. Het Uitvaarthuis in Geldrop is uniek in de regio. In huiselijke sfeer kunt u dag en nacht uw dierbare bezoeken.
Indien gewenst krijgt u een sleutel die toegang geeft tot uw eigen familiekamer, waar u in alle rust kunt vertoeven en uw privacy gewaarborgd is. De familiekamers van het Uitvaarthuis zijn sfeervol ingericht en voorzien van een eigen keuken. Ook is er een bluetooth geluidsinstallatie zodat u de geliefde muziek van uw dierbare kunt afspelen. U kunt naar behoefte gebruik maken van koffie, thee en frisdranken.

Ons Uitvaarthuis in Geldrop is gevestigd in de directe nabijheid van verschillende begraafplaatsen, crematoria en diverse horecagelegenheden voor condoleances. Liever een ceremonie op een andere locatie in de omgeving van Eindhoven? We adviseren u graag over de diverse mogelijkheden. 

“Een afscheid is een herinnering voor het leven.”

Irma van Laarhoven – Uitvaartverzorgster

Onze familiekamers

Sfeervol, warm en huiselijk

Het Uitvaarthuis beschikt over drie familiekamers. De familiekamers “Lavendel” en “Hortensia” zijn beschikbaar als 24-uurs kamers. Vanuit deze kamers heeft u zicht op de mooie binnentuin waar u ook kunt gaan zitten om even tot rust te komen. Familiekamer “Klaproos” wordt gebruikt wanneer u er voor kiest om de overledene op afgesproken tijden te bezoeken.

De kosten van opbaring in het Uitvaarthuis zijn vergelijkbaar met de tarieven van uitvaartcentra in de regio. Mocht u een (natura)uitvaartverzekering hebben dan vergoedt uw verzekeringsmaatschappij de kosten van opbaring volgens de polisvoorwaarden.

Hieronder vindt u een selectie afbeeldingen als impressie van het Uitvaarthuis. Deze zijn eventueel te filteren per kamer en door op de afbeelding te klikken ziet u een uitvergroting.

Heeft u vragen of wilt u liever een persoonlijke rondleiding, neem dan contact met ons op.

Wat doen wij voor u

Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar, 7 dagen in de week

Indien gewenst nemen wij u zoveel mogelijk al het werk uit handen. Wij verwachten niet van u dat u tijdens het eerste gesprek overal meteen een pasklaar antwoord op heeft. We doen iedere dag een beetje. Het kan ook waardevol zijn en als troostend worden ervaren wanneer u actief betrokken bent rond het gebeuren van de uitvaart.

Ons Team

We begeleiden u met volle aandacht tijdens moeilijke tijden

Het team van Uitvaartzorg Hans Raaijmakers is menselijk betrokken, ervaren en volledig op elkaar ingespeeld. Wij doen ons werk met liefde en staan samen als een familie voor u klaar.

Onze uitvaartverzorgers begeleiden u tijdens de moeilijke dagen en nemen u uit handen wat u wenst.

Voorbespreking

Uw uitvaartwensen kenbaar maken en uw vragen beantwoord

Misschien heeft u vragen en wilt u graag tijdens een persoonlijk gesprek uw wensen doornemen. Voor uzelf, of wellicht voor een dierbare naaste. Tijdens een voorbespreking geven wij u geheel vrijblijvend informatie over diverse mogelijkheden.
Hierbij kunt u denken aan de locatie van de opbaring en uitvaart, de rouwkaart, muziek, etc. en indien u wenst ook over de kosten.

Kosten en verzekering

Informatie over te verwachten kosten

Een uitvaart met crematie kost, afhankelijk van uw wensen, over het algemeen tussen de € 5.000,- en € 10.000,-. Een begrafenis is in het algemeen duurder.
Bij het verzorgen van een uitvaart communiceren we altijd duidelijk wat de kosten zijn. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Ook  kunt u bij ons terecht als u een (natura) uitvaartverzekering heeft.