Skip to content

Voorbespreking

Uw uitvaartwensen kenbaar maken

Kennismaking tijdens een voorbespreking

Bespreek uw wensen met onze uitvaartverzorger

Misschien heeft u vragen of wilt u in een persoonlijk gesprek uw uitvaartwensen doornemen? Wij zijn u graag van dienst. Bel ons op 040 780 8000 of vul het contactformulier in voor het maken van een afspraak

Tijdens een voorbespreking geven wij u informatie over de mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan een passende locatie voor de uitvaart, de opbaring, persoonlijke rouwkaart, rouwvervoer, muziekwensen, condoleance etc. Ook zullen wij u informeren over de kosten. Een gesprek kan bij u thuis plaatsvinden, maar u bent hiervoor ook van harte welkom in het Uitvaarthuis.

Uw wensen kunt u vastleggen in het boekje “Mijn persoonlijke uitvaart” dat u gratis van ons ontvangt.

Wensenboekje

Mijn persoonlijke uitvaart

Het kan goed zijn om af en toe eens stil te staan bij uw eigen levenseinde, ook als u nog gezond bent. Mocht u uw wensen voor uw eigen uitvaart willen vastleggen, kunt u bij ons het gratis wensenboekje “Mijn persoonlijke uitvaart” aanvragen.

Zo is het duidelijk voor uw nabestaanden wat uw wensen zijn en kunnen makkelijker de juiste keuzes gemaakt worden, als de tijd daar is.

Wensenboekje Hans Raaijmakers

Wensenboekje

Mijn persoonlijke uitvaart

Het kan goed zijn om af en toe eens stil te staan bij uw eigen levenseinde, ook als u nog gezond bent. Mocht u uw wensen voor uw eigen uitvaart willen vastleggen, kunt u bij ons het gratis wensenboekje “Mijn persoonlijke uitvaart” aanvragen. Zo is het duidelijk voor uw nabestaanden wat uw wensen zijn en kunnen makkelijker de juiste keuzes gemaakt worden, als de tijd daar is.