Skip to content

Over ons

Uitvaartzorg Hans Raaijmakers

Kennismaken met

Uitvaartzorg Hans Raaijmakers

Uitvaartzorg Hans Raaijmakers is een kleinschalige uitvaartonderneming. Ons team is menselijk betrokken, zeer ervaren en staat als een familie voor u klaar. Wij begeleiden nabestaanden met het verzorgen van uitvaarten in Geldrop, Eindhoven, Nuenen, Helmond, Waalre en omliggende plaatsen. U kunt een uitvaart ook door ons laten verzorgen wanneer u een (natura) uitvaartverzekering heeft.

Ons Uitvaarthuis is gelegen nabij het centrum van Geldrop. Sinds 2012 zijn we gevestigd op het Emopad 56 in Geldrop. In onze huiselijke familiekamers hebben we al vele nabestaanden een fijne plek mogen bieden om in alle rust afscheid te nemen van hun dierbare. Benieuwd naar onze familiekamers? Klik hier voor meer informatie en foto’s.

Voorbespreking Hans Raaijmakers
Kerkdienst

Rustige begeleiding

Onze uitvaartverzorgers begeleiden u in alle rust van A tot Z. Tijdens een eerste (vrijblijvende ) kennismaking bij u thuis of in het Uitvaarthuis, zullen zij onze werkwijze en tarieven met u overleggen. Wij nemen u uit handen wat u wenst en begeleiden u met volledige aandacht.

Het verzorgen en aankleden van de overledene kan zowel bij u thuis of in onze verzorgingskamer. U bent van harte welkom om bij de verzorging aanwezig te zijn.

Rouwdrukwerk wordt gemaakt door onze ervaren grafisch vormgevers, ook in het weekend. Hierdoor kunnen we snel schakelen en kunnen wij u al snel proefdrukken laten zien.

Het afscheid

De afscheidsbijeenkomst kan op diverse locaties plaatsvinden, zoals in de aula van een crematorium, in de kerk of de ceremonieruimte van Natuurbegraafplaats Schoorsveld. Als uw voorkeur uitgaat naar een klein en intiem afscheid, kan dat ook in het Uitvaarthuis.

Ook kunnen wij u adviseren over alternatieve locaties voor de afscheidsceremonie, zoals Kasteel Geldrop, het Boordhuys Nuenen of het Ketelhuis. Wij begeleiden u vanaf de dag van overlijden tot na het afscheid.

Heeft u vragen, wilt u met ons kennismaken of een rondleiding in het uitvaarthuis? Wilt u uw persoonlijke uitvaartwensen bespreken? Neemt u gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Klein afscheid in Hortensia kamer

Maak kennis met ons ervaren team

Het team van Uitvaartzorg Hans Raaijmakers is menselijk betrokken, ervaren, hecht, snel schakelend en staat als een familie voor u klaar.

Ook onze externe vaste krachten zoals woorddienstbegeleiders, rouwautochauffeurs en cateraars zijn volledig op elkaar ingespeeld.

 
UItvaartverzorgers_Hans Raaijmakers UItvaartzorg

Uitvaarthuis Geldrop

In alle rust afscheid nemen zoals u het thuis zou doen

Het Uitvaarthuis in Geldrop is uniek in de regio. In huiselijke sfeer kunt u dag en nacht uw dierbare bezoeken. Het Uitvaarthuis is gevestigd aan het Emopad 56 en heeft drie sfeervol ingerichte familiekamers. Indien gewenst krijgt u een sleutel die toegang geeft tot uw eigen familiekamer waar u in alle rust afscheid kunt nemen en bezoek kunt ontvangen. Uw privacy is te allen tijde gewaarborgd.

Voorbespreking

Uw uitvaartwensen kenbaar maken en uw vragen beantwoord

Misschien heeft u vragen en wilt u graag tijdens een persoonlijk gesprek uw wensen doornemen. Voor uzelf, of wellicht voor een dierbare naaste. Tijdens een voorbespreking geven wij u geheel vrijblijvend informatie over diverse mogelijkheden.
Hierbij kunt u denken aan de locatie van de opbaring en uitvaart, de rouwkaart, muziek, etc. en indien u wenst ook over de kosten.

Kosten en verzekering

Informatie over te verwachten kosten

Een uitvaart met crematie kost, afhankelijk van uw wensen, over het algemeen tussen de € 6.500,- en € 11.000,-. Een begrafenis is in het algemeen duurder.
Wilt u meer informatie over de kosten neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Bij het verzorgen van een uitvaart communiceren we altijd duidelijk wat de kosten zijn. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Ook  kunt u bij ons terecht als u een (natura) uitvaartverzekering heeft. 

Begraven of cremeren

Wij adviseren u graag over alle mogelijke locaties

Afhankelijk van uw wensen en de grootte van het gezelschap adviseren wij u over mogelijke locaties waar op een passende manier afscheid genomen kan worden van uw dierbare. We hebben ruime ervaring met verschillende locaties in de regio. Zowel kerkelijk, modern, huiselijk, (natuur)begraven of cremeren. Een kleinschalig afscheid met condoleance en catering in ons Uitvaarthuis is ook mogelijk.