Skip to content

Kosten en verzekering

Informatie over te verwachten kosten

Wat kost een uitvaart?

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van uw wensen. Kiest u voor een crematie of begrafenis, wilt u een kennisgeving in de krant plaatsen, komen er veel mensen naar de uitvaart of vindt deze in besloten kring plaats?

Uw keuzes bepalen uiteindelijk de hoogte van de totale kosten. Kiest u voor crematie dan kunt u denken aan een bedrag tussen de € 6.500,00 en € 11.000,00, een begrafenis is in het algemeen duurder vanwege de meerjarige kosten van een graf.

Bij het verzorgen van een uitvaart vinden wij het belangrijk dat u snel duidelijkheid heeft over de kosten. Daarom ontvangt u zo snel mogelijk een gedetailleerd kostenoverzicht. Zo komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Wilt u meer informatie over de kosten neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u een uitvaartverzekering?

Dan zou bij u de indruk kunnen bestaan dat uw verzekeraar de uitvaartverzorger aanwijst. U bent daar echter vrij in, u mag zelf bepalen door wie u de uitvaart wilt laten verzorgen.

Natura-verzekering

Wanneer u een natura-verzekering heeft afgesloten levert de verzekeringsmaatschappij een standaard basispakket volgens de polisvoorwaarden. Voor elke extra dienst moet u bijbetalen. Bovendien worden er soms kosten in rekening gebracht voor diensten die voor ons vanzelfsprekend tot ons servicepakket behoren. Kiest u ervoor om de uitvaart door ons te laten verzorgen, dan keert de verzekeraar een bedrag uit waarmee u de uitvaart volgens uw wensen laat regelen. Hoe hoog het uit te keren bedrag is kunt u navragen bij uw verzekeraar.

Kosten uitvaart Hans Raaijmakers

Kapitaalverzekering

Met een kapitaalverzekering ontvangt u een uitkering in de vorm van een geldbedrag. Dit bedrag kunt u gebruiken om de uitvaartkosten (gedeeltelijk) te betalen. Het heeft voor u geen financiële consequenties wanneer u voor een andere uitvaartonderneming kiest.

De administratieve afhandeling van uw verzekering zullen wij u voor u regelen. Het verzekerde bedrag wordt in mindering gebracht op de factuur.

Uitvaarthuis Geldrop

In alle rust afscheid nemen zoals u het thuis zou doen

Het Uitvaarthuis in Geldrop is uniek in de regio. In huiselijke sfeer kunt u dag en nacht uw dierbare bezoeken. Het Uitvaarthuis is gevestigd aan het Emopad 56 en heeft drie sfeervol ingerichte familiekamers. Indien gewenst krijgt u een sleutel die toegang geeft tot uw eigen familiekamer waar u in alle rust afscheid kunt nemen en bezoek kunt ontvangen. Uw privacy is te allen tijde gewaarborgd.

Wat doen wij voor u

Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar, 7 dagen in de week

Indien gewenst nemen wij u zoveel mogelijk al het werk uit handen. Wij verwachten niet van u dat u tijdens het eerste gesprek overal meteen een pasklaar antwoord op heeft. We doen iedere dag een beetje. Het kan ook waardevol zijn en als troostend worden ervaren wanneer u actief betrokken bent rond het gebeuren van de uitvaart.

Voorbespreking

Uw uitvaartwensen kenbaar maken en uw vragen beantwoord

Misschien heeft u vragen en wilt u graag tijdens een persoonlijk gesprek uw wensen doornemen. Voor uzelf, of wellicht voor een dierbare naaste. Tijdens een voorbespreking geven wij u geheel vrijblijvend informatie over diverse mogelijkheden.
Hierbij kunt u denken aan de locatie van de opbaring en uitvaart, de rouwkaart, muziek, etc. en indien u wenst ook over de kosten.

Ons Team

We begeleiden u met volle aandacht tijdens moeilijke tijden

Het team van Uitvaartzorg Hans Raaijmakers is menselijk betrokken, ervaren en volledig op elkaar ingespeeld. Wij doen ons werk met liefde en staan samen als een familie voor u klaar.

Onze uitvaartverzorgers begeleiden u tijdens de moeilijke dagen en nemen u uit handen wat u wenst.