Verzorging muziek en beeldpresentatie

fotopresentatieTijdens een afscheidsbijeenkomst wordt meestal persoonlijke muziek afgespeeld en vaak worden er foto’s en/of filmpjes van de overledene op de beeldschermen getoond. In het verleden moest de familie zelf altijd de fotopresentatie samenstellen en deze samen met de muziekstukken tijdens kantooruren aanleveren bij het crematorium.

Wij kunnen deze werkzaamheden van u overnemen. U hoeft slechts aan te geven welke muziekstukken u wenst en de fysieke en/of digitale foto’s aan te leveren. We bespreken uw wensen, zorgen dat de gewenste muziekstukken in ons bezit komen en dat de foto’s tijdens de juiste muziekstukken worden ingedeeld. Hierna wordt u uitgenodigd om een controle te doen waarna u nog aanpassingen kunt doorgeven. U bent welkom op het moment dat u dat schikt, desgewenst ’s avonds of in het weekend. Na goedkeuring zorgen wij er voor dat de bestanden worden aangeleverd en getest bij het crematorium. De nieuwe service heeft voor nabestaanden veel voordelen:

  • U hoeft zelf geen CD’s meer bij elkaar te zoeken of de muziek te downloaden
  • U hoeft niemand te zoeken die een fotopresentatie voor u kan samenstellen
  • U hoeft de bestanden niet meer zelf naar het crematorium te brengen
  • Door onze nauwe samenwerking met het crematorium worden fouten voorkomen
  • De door ons aangeleverde beeldpresentatie sluit naadloos aan op de muziekstukken

 

Wij nemen u de gehele zorg rondom de muziek en beeldpresentatie uit handen.

 

Steeds vaker kiest men ervoor om bewegende beelden hierin te verwerken. De presentatie krijgt hiermee een dynamisch en extra persoonlijk karakter.

Bekijk hier een korte introductievideo:


De heerMevrouw

Uw naam:*

Email-adres:*

Bericht:

Anti-spam vinkje uitzetten voor verzending

Gerelateerde pagina's: