Skip to content

Mevr. Prins-Driessen

Totaal onverwacht is onze moeder overleden. Wat er dan over je heen komt is onvoorstelbaar, we werden via Dela doorverwezen naar Uitvaartzorg Hans Raaijmakers.

Marcel heeft ons geholpen op zoveel vlakken en manieren, dat we heel erg dankbaar op alles kunnen terug kijken. De warme en persoonlijke aandacht doen je op zo’n moment zo goed. De mogelijkheid om vlinders op de kist te plaatsen door de allerkleinsten, de knuffelapen als verrassing voor ze, het telefoontje een avond (zondag!) van te voren of alles duidelijk is, nog eens informeren of alles naar wens is gegaan en of er nog hulp ergens bij nodig is: Marcel het voelde als een warm bad en we willen je hiervoor ontzettend bedanken. Dit wil je in een tijd als deze, maar is zeker niet meer vanzelfsprekend.
Ook Pieter wil ik niet onvermeld laten, hij dacht mee met de indeling van het prentje en al moest het nog eens over, dan was ook dat geen enkele moeite.

Hans, je kunt trots zijn op je werknemers en wat jullie samen aanbieden. Ook het besloten rouwbezoek was keurig geregeld. Een warm dankjewel namens de hele familie en mezelf.
Mary-Ann Prins-Driessen