Skip to content

Familie de Bruin

Hans en team,
Tijdens de laatste weken van zijn leven was vader opgenomen in het Bijna Thuis Huis de Vlinder in Best. Dit voelde voor ons aan als een tweede huis. Dus zochten we een uitvaart mogelijkheid die hier bij paste. En die vonden we bij jullie. Tijdens het ziekbed van Vader waren we al bij je wezen kijken en het klopte helemaal met onze wensen. Binnen lopen voor wie daar behoefte aan had. Je eigen invulling in het geheel. Ook hier ondervonden we weer het huiskamergevoel. Maar ook vooral de rust die van jullie uitging. Alles op zijn tijd en iedere dag een stapje verder. Wijze raad en de vele mogelijkheden. Niets moet en alles is bespreekbaar.
Het voelde als of een van ons een groot huis had en dat we dat mochten gebruiken, voel je thuis. De fijne huiskamer de gezellige keuken en de vele kopjes koffie en thee. De vele mensen die afscheid kwamen nemen voelde de sfeer en warmte van jullie en waren blij verrast..
Wij willen jullie bedanken dat wij op deze fijne, warme, mooie manier afscheid hebben kunnen nemen van Pa, opa en opa opa.
Familie de Bruin.