Skip to content

Dhr. Mennen

Verleden jaar is mijn schoonvader overleden en toen kwam Marcel op ons pad als uitvaartverzorger. We bemerkte toen al een grote betrokkenheid van Marcel. Er komt immers een “vreemde” in je leven in een periode vol emoties en dan is het erg fijn als je voelt dat iemand daar erg goed mee om weet te gaan.

Nu precies een jaar later overleed mijn schoonmoeder. Bij het contact opnemen met de Fa. Hans Raaijmakers voor het melden van het overlijden vroegen we of dat Marcel dat weer zou kunnen doen, juist omdat dit de vorige zo goed bevallen was. Het overlijden was op een zaterdag en het bleek Marcel zijn vrije weekend te zijn. “Maar ik zal het hem vragen en dan bel ik je terug”, aldus de dame die ik aan de telefoon had. Binnen een paar minuten belde Marcel mij terug; Ja natuurlijk wil ik dat doen en we hebben direct een afspraak gemaakt om weer een en ander door te spreken. Het voelde direct weer vertrouwd. Zijn herinneringen aan het overlijden van schoonvader vorig jaar waren nog heel erg precies, hij haalde details terug die wij al weer haast vergeten waren.

Chapeau, ieder zijn vak maar dit is Marcel op het lijf geschreven. De Fa. Hans Raaijmakers mag zich gelukkig prijzen met zo een ambassadeur van de onderneming. Marcel, nogmaals heel erg bedankt voor de fijne wijze waarop je dit wederom hebt gedaan.