Skip to content

Bas Maas

Beste Hans, en al het ander personeel,
Graag wil ik jullie nog even persoonlijk bedanken voor alle zorgen die we van jullie hebben mogen ontvangen. Van de snelle (re)actie op tweede kerstdag nog in de nacht tot en met de afscheidsviering zelf op 31 december, het was super!!!

Ik heb het als heel erg prettig ervaren dat op elk moment we helemaal zelf konden beslissen hoe of wat we wilden, en daarnaast ook perfect overal, waar mogelijk, de rust voor kunnen nemen om het helemaal goed te doen. Ik bedoel, ik heb me geen enkel moment opgejaagd gevoeld, omdat er iets nog af moest. De hortensia kamer was voor ons perfect, en het klaproos schilderij maakte het zelfs nog beter, en nog passender. De ruimte die we hadden, en ook veelvuldig hebben gebruikt met zijn allen is uiteindelijk ook al vrij snel als een ‘thuis’ gaan voelen.

Uiteindelijk hebben we Bart, mijn vader, een prachtig afscheid gegeven, en ik weet zeker dat hij het zelf niet beter had kunnen organiseren. Alles leek perfect tot in de kleinste details. Dit konden wij niet bereiken zonder de super hulp en super begeleiding die we van jullie hebben ontvangen. Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest!

Vanuit het diepst van mijn hart wil ik jullie dan ook heel erg bedanken. Het had niet beter gekund en op deze manier wordt het verwerken toch een stuk aangenamer. Ook al klinkt het misschien gek, maar de laatste herinnering aan mijn vader is op deze manier een hele goede herinnering. En dit is voor mij heel erg veel waard! Dank jullie wel voor alle liefde die jullie voor dit vak hebben, die ook hebben overgebracht, en de tijd die jullie in dit super afscheid hebben gestoken. Heel erg bedankt!
Met vriendelijke groet,
Bas Maas