Afscheidsbijeenkomst in kleine kring

Afscheid nemen in een huiskamersfeer

Het komt steeds vaker voor dat nabestaanden ervoor kiezen om in besloten kring afscheid te nemen van hun dierbare. In een intieme en ongedwongen sfeer wordt het afscheid nog persoonlijker. Het Uitvaarthuis in Geldrop leent zich uitstekend voor afscheidsbijeenkomsten voor kleinere groepen. Zo biedt familiekamer Hortensia ruimte voor 40 zitplaatsen.

Tijdens de bijeenkomst kan muziek worden gespeeld en een fotopresentatie worden getoond. Zowel voor als na het afscheid kunnen er consumpties worden gebruikt, hierbij is alles mogelijk. Na afloop wordt de overledene, al dan niet in aanwezigheid met de nabestaanden, in een sfeervolle vertrekruimte discreet in de rouwauto geplaatst waarna u afscheid kunt nemen of samen kunt vertrekken naar het crematorium of de begraafplaats.

VertrekruimteDe kosten voor een dienst in het Uitvaarthuis zijn in vergelijking met crematoria of andere gelegenheden aanzienlijk lager. Door onze kleinschaligheid kunnen we tevens flexibel omgaan met bijvoorbeeld het aanvangstijdstip en de duur van de bijeenkomst. Indien u meer informatie wenst, bijvoorbeeld over de kosten, mag u uiteraard altijd vrijblijvend contact opnemen.


Wenst u vrijblijvend meer informatie?

Uw naam:*

Uw emailadres:*

Uw reactie:


Gerelateerde pagina's: