Afscheidsbijeenkomst in kleine kring

Afscheid nemen in een huiskamersfeer

Het komt steeds vaker voor dat nabestaanden ervoor kiezen om in besloten kring afscheid te nemen van hun dierbare. In een intieme en ongedwongen sfeer wordt het afscheid nog persoonlijker. Het Uitvaarthuis in Geldrop leent zich uitstekend voor afscheidsbijeenkomsten voor kleinere groepen. Zo biedt familiekamer Hortensia ruimte voor 40 zitplaatsen.

Tijdens de bijeenkomst kan muziek worden gespeeld en een fotopresentatie worden getoond. Zowel voor als na het afscheid kunnen er consumpties worden gebruikt. Hierbij is alles mogelijk, van eenvoudige broodjes tot een compleet verzorgde High Tea.

Na afloop wordt de overledene in een sfeervolle vertrekruimte discreet in de rouwauto geplaatst. Dit kan in aanwezigheid van de nabestaanden zodat men hier afscheid kan nemen of samen kan vertrekken naar het crematorium of de begraafplaats.

De kosten voor een dienst in het Uitvaarthuis zijn in vergelijking met crematoria of andere gelegenheden aanzienlijk lager. Door onze kleinschaligheid kunnen we tevens flexibel omgaan met bijvoorbeeld het aanvangstijdstip en de duur van de bijeenkomst. Indien u meer informatie wenst, bijvoorbeeld over de kosten, mag u uiteraard altijd vrijblijvend contact opnemen.

 

Bekijk hier enkele foto’s:

 

 


 

Gerelateerde pagina's: