Samen zorgen we voor een mooi afscheid.

Uitvaart Eindhoven: alle informatie voor het regelen van een passend en persoonlijk afscheid

Direct meer informatie over het regelen van een uitvaart? Neem dan vrijblijvend contact op.
Wij zijn dag en nacht voor u beschikbaar via 040 780 8000

Een uitvaart regelen in de regio Eindhoven?

Wanneer er een dierbare van u overlijdt , komt u voor vele beslissingen te staan. Wilt u uw dierbare thuis opbaren, of kiest u voor een opbaring in een uitvaartcentrum? Maakt u de keuze voor een begrafenis of voor een crematie? Met het antwoord geven op deze en nog vele andere vragen helpt Uitvaartzorg Hans Raaijmakers u graag. Onze organisatie staat voor stijlvol, eigentijds en professioneel. Stap voor stap zorgen wij voor een passende uitvaart voor uw dierbare in de omgeving Eindhoven. Tijdens het rouwproces zullen we u ondersteunen en adviseren over de vele mogelijkheden. U neemt de beslissingen en wij voeren ze uit. Met 27 jaar ervaring binnen de uitvaartbranche zijn we er van overtuigd dat wij de juiste organisatie zijn om uw dierbare in Stratum, en vele andere locaties rondom Eindhoven, het  afscheid te geven wat u en uw dierbare verdienen.

Deze pagina is bedoeld om u op voorhand te informeren over het regelen van een uitvaart in de regio Eindhoven. Enkele thema’s die aan bod komen zijn:

Neem vrijblijvend contact met ons op

Uw naam:*

Uw emailadres:*

Uw reactie:

Wat te regelen bij een uitvaart?

Voor het regelen van een uitvaart komt er in een hele korte tijd, heel veel op uw af. Dit is vaak erg zwaar omdat u tegelijkertijd in een moeilijke periode van intens verdriet zit. Uitvaartzorg Hans Raaijmakers helpt u om daadwerkelijk tijd te hebben voor het rouwproces door uw wensen uit te voeren. Voordat wij voor u aan de slag kunnen is het van belang dat u de volgende punten naloopt:

Vervolgens is het verstandig om contact op te nemen met een uitvaartverzorging. Dit kunt telefonisch doen via +31 (0)40 780 8000 of +31 (0)6 236 744 49. Tevens kunt u ook mailen naar info@hansraaijmakers.nl.

slider_uitvaarthuis_geldrop

Wat zijn de kosten voor een uitvaart?

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van de wensen van uw dierbare of uw eigen wensen. Bij een crematie kunt u over het algemeen denken aan een prijs tussen de 4.000 en 6.000 euro. Een begrafenis valt vaak hoger uit. Factoren die meespelen in de totale kosten van een begrafenis zijn onder andere:

  • Hoe lang wilt u gebruik maken van de koffiekamer?
  • Wilt u wel of geen rouwadvertentie in de krant?
  • Wilt u met meerdere afscheid nemen of in besloten kring?
  • Wilt u bloemen of andere decoraties toevoegen?

Verder is het van belang dat u bewust bent over het feit dat uw dierbare wel of geen verzekering voor een uitvaart heeft. Mogelijke verzekeringen die uw dierbare kan hebben zijn:

Bij Uitvaartzorg Hans Raaijmakers communiceren wij u vrijblijvend, duidelijk en gespecificeerd een overzicht van de totale kosten. Op deze manier weet u direct waar u aan toe bent. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)40 780 8000 / +31 (0)6 236 744 49 of mailen naar info@hansraaijmakers.nl.

Hans Raaijmakers Uitvaartzorg, voor een passend afscheid.
Reactie van Erwin de Vroome uit Eindhoven :
Beste Hans, Na het overlijden van ons mam, Edith Engels, stond voor ons de wereld stil. Naast het verdriet komt er zoveel op je af. We zijn zo dankbaar dat we voor jou en jouw team gekozen hebben om de uitvaart te regelen en begeleiden. Het voelde meteen goed. De prachtige huiskamer in het uitvaarthuis, jouw persoonlijke aandacht en kennis waren zo waardevol. Je voelde precies aan wat wij wilden. Hoewel het moeilijk is om dingen uit handen te geven, hadden we bij jou terecht het gevoel dat alles voor elkaar kwam zoals we wilden en zoals ons mam dat gewild zou hebben. Jouw benadering is helemaal van deze tijd en we zijn ervan overtuigd dat dit de nieuwe manier van afscheid nemen is; persoonlijk en waardig. We voelden ons geen nummer maar kregen alle aandacht die nodig was. Wij kijken dankbaar en met warmte terug op het afscheid van ons mam. Alles was tot in de puntjes geregeld. Onze dank en complimenten!
Lees meer reacties

Waar regel ik mijn uitvaart in Eindhoven en omstreken?

U kunt Uitvaartzorg Hans Raaijmakers vinden in Geldrop (Emopad 56) en Nuenen (Aardappeleterssteegje 3). Beide Uitvaarthuizen zijn erg huiselijk ingericht zodat u in een prettige omgeving afscheid kunt nemen van de overledene. De kosten zijn vergelijkbaar met andere uitvaartcentra in de regio Stratum. Wanneer u rond wilt kijken in Uitvaarthuis Geldrop kan dat door gebruik te maken van onze 360° rondleiding of kom langs voor een vrijblijvende afspraak. Het Uitvaarthuis bevindt  zich aan de voet van de afslag Geldrop (A67 Eindhoven) en is ongeveer 15 minuten rijden van bijvoorbeeld de Sint Joriskerk en Sint Gerarduskerk in Eindhoven.

Kunnen wij u verder helpen? Bel dan via +31 (0)40 780 8000 of +31 (0)6 236 744 49 of mail naar info@hansraaijmakers.nl.

Wanneer vindt een uitvaart plaats na het overlijden (binnen hoeveel dagen)?

Wanneer een dierbare is komen te overlijden is iemand vaak niet op de hoogte van het tijdsbestek waarbinnen de uitvaart moet plaats vinden of zijn hier vragen over.  Dit is meestal niet het eerste waar u aan denkt tijdens een moeilijke tijd, maar wel belangrijk om rekening mee te houden. Volgens de Wet op Lijkbezorging (Art. 16) moet een uitvaart tussen 36 uur na overlijden tot de zesde werkdag (het weekend en feestdagen niet meegerekend) plaatsvinden. In dit korte tijdsbestek valt er veel te regelen. Wij steunen u graag tijdens dit proces.

slidernuenen_test4

Waarom kiezen voor een begrafenis of crematie?

De keuze van begrafenis of crematie is vaak lastiger dan er in eerste instantie wordt verwacht. Bij een begrafenis is niet altijd hetzelfde mogelijk als bij een crematie. Wanneer u rekening houdt met verschillende aspecten zoals kosten en/of wensen van de overledene maakt dit de keuze mogelijk makkelijker.

In het geval dat er geen wensen bekend zijn kunt u ervoor kiezen om contact te zoeken met vrienden/familie van de overledene om meer te weten te komen. Uit ervaring blijkt dat iedereen er weleens met iemand over heeft gesproken. Tot slot kan religie een rol spelen in de wens/keuze tussen begraven of cremeren en dus van belang zijn in uw uiteindelijke keuze.

Mocht u er na deze tips nog niet uitkomen, kunnen wij u altijd helpen met het maken van uw keuze.

Hoe verloopt een uitvaart?

Geen persoon is hetzelfde en dit geldt ook voor een uitvaart. Daarom is het belangrijk dat er een afscheid wordt georganiseerd dat bij de overledene past. Of u nu 40 of 1000 mensen verwacht tijdens de uitvaart, Uitvaartzorg Hans Raaijmakers zorgt ervoor dat de organisatie rondom de uitvaart vlekkeloos verloopt. We hebben ervaring met nagenoeg alle kerken en uitvaartlocaties in Eindhoven en omstreken.

We vinden het belangrijk dat de locatie van de uitvaart sfeervol aangekleed wordt. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan bloemen, sfeerlichtjes, maar ook aan videoschermen of livemuziek. Kortom, met alles waarmee we het afscheid nóg mooier en persoonlijker kunnen maken zullen we u helpen. Onze werkwijze kunt u vinden door hier te klikken.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via +31 (0)40 780 8000 / +31 (0)6 236 744 49 of mailen naar info@hansraaijmakers.nl.

Gerelateerde pagina's: