Skip to content

Familie Canters

Na het overlijden van mijn man, vader en opa zijn wij door een tip van mijn broer in contact gekomen met Uitvaartzorg Hans Raaijmakers en met name met Marcel. Marcel, je hebt ons, in deze voor ons droevigste periode, in alle rust met warmte en respect stap voor stap van het begin tot het eind begeleid. Je beschikt over veel empathie, kan goed luisteren en er is niets waar jij niet aan denkt. Je had mooie creatieve ideeën waar je ons blij mee maakte. Niets was je teveel en je had alle tijd.

Jouw idee om Marieke te vragen de afscheidsceremonie te verzorgen was ook een schot in de roos. Samen met Pieter heeft Marieke de fotopresentatie, waar zelfs voor ons een paar verrassende elementen in verwerkt waren, met de muziek tot een waardevol onderdeel van de dienst verzorgd. Wij hebben vele positieve reacties over haar ontvangen en in een nagesprek bij mij thuis met haar gedeeld.

Ook je aandacht voor de kleinkinderen was geweldig. Ze kregen een boekje met een gemakkelijke uitleg over een crematie of begrafenis en een troost-aap waarop ons jongste kleinkind meteen zei: ik noem hem Marcel. Na de crematie vond er door jou nog nazorg plaats. Je telefoontjes hoe het met mij, de kinderen en de kleinkinderen ging. Thuis met onze kinderen nog een samenzijn om over alles nog na te praten.

Mede door jou, Marcel, heeft mijn man, vader en opa een mooi afscheid gekregen dat hij verdiend heeft. Super bedankt Marcel voor alles wat je voor ons gedaan en betekend hebt. Hierin vinden wij troost. Graag willen wij een compliment geven voor Uitvaartzorg Hans Raaijmakers. Het Uitvaarthuis is intiem, persoonlijk en waardig waar je in een huiselijke omgeving afscheid kunt nemen van je dierbare. Ook hier is alles tot in de puntjes verzorgd.

Hartelijke groeten: Maria, Richard, Anke, Yvonne, Maarten en de kleinkinderen Jurre, Imme, Tim en Pieter.