Complete ontzorging in huis

Gerda Kuiper van Volo Zorg & Peter van den Heuvel (personal assistant)

Wanneer u met een overlijden geconfronteerd wordt, staat uw wereld even stil. Misschien wilt u uw overleden dierbare graag bij u thuis houden. U krijgt veel bezoek aan huis, de uitvaartverzorger komt dagelijks bij u langs en u krijgt bloemen en post toegestuurd. Wij bieden de mogelijkheid aan om u in deze hectische dagen thuis te ontzorgen.

U kunt ervoor kiezen om een persoonlijke assistent in huis te nemen die u helpt bij het ontvangen van uw gasten, het bereiden en serveren van een hapje en een drankje of bijvoorbeeld het verzorgen van boodschappen. U bepaalt zelf voor hoeveel uren u hulp krijgt en van welke medewerker. We vinden het belangrijk dat er een klik is tussen u beiden.

zorg aan huis - Gerda en PeterGerda Kuiper van Volo Zorg uit Valkenswaard biedt maatwerk in het leveren van particuliere zorg aan huis. Naast particuliere zorg op het gebied van medische en verpleegkundige zorg, biedt zij ook hulp in de dagen ná het overlijden.

Haar discrete medewerkers staan, in samenwerking met voormalig personal assistant Peter van den Heuvel uit Best, dag en nacht voor u klaar om u te assisteren bij de dagelijkse zaken bij u in huis.

Peter is door zijn ervaring als P.A. een meester in het op de juiste momenten aanwezig zijn in huis. Door zijn culinaire achtergrond kan hij bovendien voor een maaltijd of hapje zorgen en hij is bekend met alle bijpassende wijnen. Peter ontvangt de gasten voor u en zorgt dat het hen aan niets ontbreekt. Hij zorgt dat ontvangen bloemen een plaatsje krijgen en u zich geen zorgen hoeft te maken over dagelijkse zaken thuis.

Tijdens de uitvaart zullen zij indien gewenst bij u in huis verblijven zodat uw woning op dat moment niet onbewaakt achterblijft.

Gerda en Peter zijn te allen tijde door ons in te schakelen. Wanneer u meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek wenst, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.


Wenst u vrijblijvend meer informatie?

Uw naam:*

Uw emailadres:*

Uw reactie:


Gerelateerde pagina's: