Werkwijze

Begeleiding door één contactpersoon

Werkwijze Uitvaart EindhovenNa het overlijden van een dierbare moet er veel geregeld en besloten worden. Wij verwachten niet van u dat u tijdens het eerste gesprek overal meteen een pasklaar antwoord op heeft. Er hoeft ook niet meteen van alles besloten te worden. We brengen eerst in kaart wat uw wensen zijn; begraven of cremeren, wel of geen kerkdienst, op welke dag u de uitvaart wenst. In de dagen er na gaan we rustig en stap voor stap verdere mogelijkheden doornemen en komen de details aan de orde. U zult merken dat er veel meer mogelijk is dan u aanvankelijk dacht. Samen regisseren en organiseren we het afscheid van uw dierbare en komen we tot een persoonlijke uitvaart die recht doet aan de overledene. Wij verzorgen uitvaarten in regio Eindhoven maar ook indien gewenst daarbuiten.

Het kan waardevol zijn en als troostend worden ervaren wanneer u actief betrokken bent rond het gebeuren van de uitvaart. Tijdens de diverse aspecten die aan de orde komen zullen wij met u overleggen of u hierbij betrokken wilt zijn. Denk bijvoorbeeld aan het (mee helpen) verzorgen van de overledene, aangifte doen van overlijden, begeleiden van de overledene in de kerk.

Samen zullen we kijken op welke wijze de kinderen of kleinkinderen betrokken kunnen worden tijdens de dagen na het overlijden en op de dag van de uitvaart.

Enkele weken na de uitvaart komen we nog een keer op bezoek. Enerzijds om samen terug te kijken op de dagen na het overlijden en de uitvaart, anderzijds om te kijken of we u nog ergens mee kunnen helpen.


Wenst u meer informatie?

De heerMevrouw

Uw naam:*

Email-adres:*

Bericht:

Anti-spam vinkje uitzetten voor verzending

Gerelateerde pagina's: