Uitvaartverzorgster Marion Berkvens

Ieder detail verdient aandacht.

Marion_portr 2 2

Reacties van nabestaanden over Marion Berkvens. Eigenlijk zeggen deze meer dan genoeg…


Familie Pasman
Beste Marion, Heel veel dank, ook namens mijn zusje Mieke, voor de goede begeleiding van de uitvaart van onze moeder. Wij vonden jouw warme, attente benadering goed passen bij de sfeer van onze familie. Ruimte voor emotie en zeker ook humor. Wij hadden ons geen mooiere uitvaart kunnen wensen. We denken er met een heel goed gevoel op terug.
Peter Pasman


Familie van Loon
Wat wij niet hadden verwacht, gebeurde toch. Voor de tweede keer binnen een jaar was een dierbaar familielid overleden. Gezien onze fijne ervaring met Marion de eerste keer, was zij nu wederom onze keus. Alles is verlopen zoals wij het wilden en de toegestroomde familieleden uit een ander deel van het land waren diep onder de indruk dat dit ook zo kon! Wij zijn opnieuw zeer tevreden over de warme menselijke manier waarop er in alles werd meegedacht. Marion, nog bedankt voor je lieve kaartje!


Irene Steendam-van Eldik
Lieve Marion,
Het is nu bijna twee maanden geleden dat mijn moeder overleed. Dank zij jou hebben wij op een liefdevolle en in een intieme sfeer afscheid van haar kunnen nemen, precies zoals dat haar en onze wens was. Je begeleiding is zeer persoonlijk en warm, je bent meelevend en meedenkend tot in de kleinste details. Wij willen je nogmaals bedanken voor de geweldige begeleiding en wensen jullie het allerbeste.
Irene Steendam en familie


Fam. Snelders-van Gompel
Beste Marion,
Bedankt voor je geweldige, professionele en menselijke begeleiding en nazorg bij de uitvaart van mijn zus en schoonzus mevr. Van Gompel.
Fam. Snelders-van Gompel


Bas en Liesbeth Vreeswijk
Lieve Marion,
Heel erg bedankt voor jouw warme en persoonlijke begeleiding op weg naar de uitvaart van onze moeder. Je vulde geruisloos aan en in waar wij het even niet meer wisten. Net als bij onze vader heb je ervoor gezorgd dat we ook van onze moeder op een intense en fijne manier afscheid hebben kunnen nemen. Het is goed!
Dankjewel, Bas en Liesbeth


Familie Rooijakkers
Beste Marion,
Heel veel dank voor de fijne begeleiding van de uitvaart van mijn man, vader en opa.
Bedankt!
Fam. Rooijakkers


Marieke Dingen
Beste Marion,
Wat hebben wij een top begeleiding gehad bij het overlijden van mijn vader. Aan alles werd gedacht en de communicatie verliep vlekkeloos. Het afscheid had niet mooier gekund, mede door jouw fijne begeleiding.
Nogmaals hartelijk dank, ook namens mijn moeder!!!


Ingrid Ketelaars-Ronde
Beste Marion, Ger, Pieter, Leon en collega’s,
Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de bijzonder betrokken wijze waarop jullie ons afscheid van Joop hebben mogelijk gemaakt. Dit zullen wij ons altijd blijven herinneren.
Hartelijke groet,
Tiny Ronde
Ingrid Ketelaars-Ronde


Ria van Lierop
Lieve Marion,
Nu het weer wat stil geworden is om ons heen, gaan de gedachten terug naar de dagen rondom de crematie van mijn man, ons pa en opa. Wat zijn jullie kanjers, zoveel liefde en persoonlijke aandacht die we van jullie, maar vooral van jou Marion mochten ontvangen. Niks was jou teveel, de aandacht voor mij, de kinderen en kleinkinderen, de knuffel apen en vlinders die we konden beschilderen. Maar wat ons vooral heeft getroffen “de mens” geen nummer maar alle tijd voor ons al was het tot diep in de nacht. Ook de 24 uur kamer heeft mij veel troost gebracht, zo heb ik in alle rust echt afscheid kunnen nemen. Tot de dag (en ook nog daarna) van de crematie was jij er Marion echt voor ons, de rust en raad die jij gaf deed ons goed. Jozef heeft zo een afscheid gekregen die hem waardig was en die hij ook verdiende. Ook Hans steeds op de achtergrond aanwezig, bedankt! En fijn dat ik jou op tijd heb leren kennen, en de sleutelhanger met vingerafdruk is me zeer dierbaar.
Ria


Familie Vereijken
Marion,
Bedankt voor de fijne, warme begeleiding na het overlijden van Jan, mijn man en vader. Het is soms zo weinig wat een medemens te bieden heeft. Ik kan slechts laten horen dat u voor dit vak bent geboren. Wij vonden het geweldig, super trots op jou.
Hartelijke groeten van Riekie Vereijken en John, Ine en Patrick
Beek en Donk


Jos van Gastel
Beste Marion,
Nogmaals hartelijk dank namens de familie van Gastel voor jouw bijdrage aan de bijzonder mooie uitvaartdienst voor mijn moeder. Je hebt het uitstekend gedaan; Ingetogen, respectvol en met oog voor Frans, Anjo en mij.
Chapeau!!


Karin Beaty
Hallo Marion,
Ik wil je alsnog bedanken voor de professionele manier waarop jij de afgelopen weken de uitvaart van de Heer Vreeswijk hebt geregeld. Dank zij jouw bekwame aanpak zijn we er goed doorheen gekomen en hebben een passend process kunnen volgen, met als resultaat een gevoel van voldoening. Het verdriet heeft nog de tijd nodig maar ook dat zal verminderen.
Nogmaals veel dank,
Karin Beaty


Gerelateerde pagina's: