Uitvaarthuis Geldrop

In alle rust afscheid nemen in uw persoonlijke huiskamer

Wanneer het niet mogelijk is om de overledene thuis op te baren kunt u kiezen voor het Uitvaarthuis. Het Uitvaarthuis in Geldrop is uniek in de regio. In huiselijke sfeer kunt u dag en nacht uw dierbare bezoeken. Het Uitvaarthuis is gevestigd aan het Emopad 56.

Indien gewenst krijgt u een sleutel die toegang geeft tot uw eigen familiekamer, waar u in alle rust kunt vertoeven en uw privacy gewaarborgd is. De familiekamers van het Uitvaarthuis zijn sfeervol ingericht en voorzien van een eigen keuken. Ook is er een geluidsinstallatie zodat u de geliefde muziek van uw dierbare kunt afspelen. U kunt naar behoefte gebruik maken van koffie, thee en frisdranken.

Het Uitvaarthuis ligt aan de doorgaande weg naar het crematorium in Heeze. In de directe nabijheid bevinden zich begraafplaatsen ’t Zand en Zesgehuchten en zijn er diverse horecagelegenheden voor condoleances.

In het Uitvaarthuis in Geldrop kunt u uw dierbare bezoeken, op momenten wanneer u er behoefte aan heeft.

De familiekamers zijn genoemd naar de planten “Lavendel” en “Hortensia”. Vanuit de kamers heeft u in de zomer zicht op de tuin met deze rijkbloeiende planten. Het Uitvaarthuis beschikt tevens over een familiekamer die genoemd is naar de “Klaproos”. Deze kamer wordt gebruikt wanneer u er voor kiest om de overledene op afgesproken tijden te bezoeken.

De kosten van opbaring in het Uitvaarthuis zijn vergelijkbaar met de tarieven van uitvaartcentra in de regio. Mocht u een (natura)uitvaartverzekering hebben dan vergoedt uw verzekeringsmaatschappij de kosten van opbaring volgens de polisvoorwaarden.

 

Bekijk hier enkele foto’s:

 


 

Gerelateerde pagina's: