Uitvaartzorg Nuenen

Uitvaartzorg Hans Raaijmakers

Uitvaartzorg Hans Raaijmakers verzorgt onder andere uitvaarten in Nuenen. Hiermee wordt tegemoet gekomen aan de behoefte van inwoners van Nuenen om een kleinschalige, persoonlijke, uitvaartverzorger in te kunnen schakelen na een overlijden.

Een overlijden is een emotionele gebeurtenis. Wij verwachten niet van u dat u tijdens het eerste gesprek overal meteen een pasklaar antwoord op heeft. Er hoeft ook niet meteen van alles besloten te worden. We brengen eerst in kaart wat uw wensen zijn; begraven of cremeren, wel of geen kerkdienst, op welke dag u de uitvaart wenst. In de dagen er na gaan we rustig en stap voor stap verdere mogelijkheden doornemen en komen de details aan de orde. U zult merken dat er veel meer mogelijk is dan u aanvankelijk dacht. Samen regisseren en organiseren we het afscheid van uw dierbare en komen we tot een persoonlijke uitvaart die recht doet aan de overledene.

Het kan waardevol zijn en als troostend worden ervaren wanneer u actief betrokken bent rond het gebeuren van de uitvaart. Tijdens de diverse aspecten die aan de orde komen zullen we met u overleggen of u hierbij betrokken wilt zijn. Denk bijvoorbeeld aan het (mee helpen) verzorgen van de overledene, aangifte doen van overlijden, begeleiden van de overledene in de kerk.

Uitvaarthuis NuenenSinds september 2016 beschikken wij over een Uitvaarthuis aan de rand van het centrum aan het Aardappeleterssteegje 3. Hiermee willen wij tegemoet te komen aan nabestaanden uit Nuenen, Gerwen en Nederwetten waarvoor het niet mogelijk is de overledene thuis op te baren, hun dierbare toch binnen de gemeente te houden.

Voor meer informatie over het Uitvaarthuis in Nuenen kunt u hier klikken.


Wenst u vrijblijvend meer informatie?

Uw naam:*

Uw emailadres:*

Uw reactie:


Gerelateerde pagina's: