Reacties

Reacties van nabestaanden

Uw naam:

Uw email-adres (wordt niet getoond):

Uw reactie:


Erica Bosmans
Het afscheid van onze moeder is dankzij de geweldige begeleiding van Marcel en het team van Raaijmakers een hele mooie warme, waardevolle herinnering geworden. En dit, ondanks het verdriet en de beperkingen in coronatijd. Rekening houdend met alle regels hieromtrent hebben we zoveel steun en persoonlijke betrokkenheid van Marcel gevoeld en gezamenlijk een heel mooi warm afscheid beleefd waarbij alles tot in de puntjes geregeld was! Nogmaals heel veel dank hiervoor!
Namens de 4 dochters, Marjan, Ingrid, Lynda, Erica


Jef van Stratum
Hoi Marion,

Via deze weg wil ik jou, Ger en al je collega’s, namens de familie heel erg bedanken voor ALLES!

Ondanks de verdrietige reden hebben we het wederom als zeer prettig ervaren hoe jullie met zoveel respect, eerbied en flexibiliteit met ons zijn omgegaan, meegingen in “onze humor” en ons hebben geholpen om ons mam een mooi en persoonlijk afscheid te geven. Dat doet en deed ons goed en maakte het allemaal net iets makkelijker.

Complimenten voor jullie.
Familie Van Stratum


Familie van Stiphout
Beste Marcel en Marion,
Hartelijk dank voor de warme en persoonlijke begeleiding en verzorging bij de uitvaart van mijn vrouw. Jullie hebben ons bijzonder professioneel begeleid maar vooral dank voor de betrokkenheid en bezieling waarmee jullie ons hebben bijgestaan. Een verdrietige gebeurtenis is voor ons ook daardoor ook een mooie herinnering geworden.

Ook dank namens mijn kinderen Roel en Christine en kleinkinderen nogmaals dank, Jan van Stiphout


Beste Marion,
Mede namens mijn broers en zusters wil ik je hartelijk bedanken voor de zeer professionele begeleiding vd uitvaart van mijn/onze vader.Je nam ons letterlijk bij de hand, was helder in je communicatie, correct en respectvol naar eenieder, en bovenal vriendelijk en warm. Dat was heel troostrijk en comfortabel in deze woelige week. De afstand speelde daardoor geen enkele beperkende rol. Hulde en Bedankt.


Diana Bouche-Hendrikx
16 september, de zwartste dag uit mijn leven. Toen kreeg ik te horen dat ons mam plotseling was overleden. Nou daar sta je dan. Wat gaat en moet er nu gebeuren. De rollercoaster is begonnen. Ons mam werd overgebracht naar Uitvaartzorg Hans Raaijmakers. Daar aangekomen voel je meteen ondanks al je verdriet wat voor lieve en betrokken mensen het zijn. Niets was teveel. De goede zorgen, heb met alles mee kunnen helpen en kon bij ons mam zijn wanneer ik wilde. Het was een superzware week voor mij maar door jullie respect, betrokkenheid en meedenken hebben jullie er mede voor gezorgd dat het toch is gelukt.

Daarom wil ik ook iedereen die op een of andere manier betrokken is geweest bij de uitvaart van ons mam uit het diepst van mijn hart bedanken. In het bijzonder Hans Raaijmakers voor het regelen, de uitstekende zorgen, het meedenken en het luisterend oor. Marion Berkvens die ondanks alle onsamenhangende verhalen een mooi verhaal heeft kunnen maken en die tijdens de dienst ook perfect heeft weten te verwoorden. Pieter Liebregts hoe jij het voor elkaar hebt gekregen met de kaarten, muziek en de foto’s; onbeschrijfelijk. En tot slot mijn lieve broer Ger Hendrikx, zoveel respect voor jou hoe jij ons mam hebt verzorgd en alles zo voor elkaar hebt gekregen.
Met vriendelijke groet, Diana


Gon Verrijt
Aan het hele team van Uitvaartzorg Hans Raaijmakers wil ik jullie hartelijk danken voor de goede zorgen die ik heb gehad bij het overlijden van mijn man en mijn maatje. Ik ben geweldig bijgestaan door Irma van Laarhoven die alles tot in de puntjes heeft verzorgt en voor mij een geweldige steun is geweest. Ook namens Ivonne, een ervaring om nooit te vergeten dank je wel.
Gon Verrijt


Rita Rooijakkers-van de Geijn
Aan het team van Uitvaartzorg Hans Raaijmakers; wij willen jullie heel hartelijk danken voor alle zorg en toewijding die wij  hebben ontvangen bij het overlijden van mijn man, onze vader en opa. Jullie empathisch vermogen heeft ons veel steun gegeven. Nogmaals onze dank hiervoor.
Mevr. van de Geijn
Kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen


Will en John van Maren
Leon,
Het ontbreken hoor je niet, maar gelukkig was jij gedurende het hele proces van overlijden van Henk van den Ouweland tot en met het laatste moment voortdurend op een bijzondere manier bereikbaar. Jouw talent om te luisteren, in te voelen en mee te denken is hoog ontwikkeld. We waren allemaal zeer ingenomen met je empathische aanwezigheid, je souplesse om onverwachte wensen toch nog mogelijk te maken, steeds jezelf wegcijferend om nauwkeurig in te schatten hoe wij het graag gerealiseerd zagen. Zo werd het een dankbare dag in een sfeervolle locatie met een goed geregisseerde eenvoudige dienst en alle gelegenheid tot warme en vriendelijke contacten. Onze dank en onze waardering hiervoor.
Will en John van Maren, mede namens Mischa en Minou.


Familie van de Loo
Hans,
Een persoonlijke dank voor het regelen van ons pap zijn afscheid. Wij kunnen mensen alleen maar aanbevelen om voor jou en jouw team te kiezen. Je bent persoonlijk, betrokken en voelt aan wat in deze moeilijke situatie van afscheid nemen gepast is. Wij kijken terug op een waardig afscheid mede dankzij jouw inzet. Nogmaals dank.
Jean Pierre en Chantal


Ellen Balemans
Wij zijn erg blij en dankbaar met de geweldige service die Irma van Laarhoven heeft geleverd bij het afscheid van onze broer Teun. Zij heeft fantastisch goed meegedacht bij het invullen van alles. Nogmaals hartelijk dank!


Nancy Aschman
De herdenkingsdienst van mijn moeder die eind februari overleed was er een om nooit te vergeten, net zoals onze moeder nooit wordt vergeten. Marion Berkvens heeft een fantastische job geleverd. Nooit was iets te veel en alle persoonlijke wensen heeft ze heel goed aangevoeld en geregeld. Vanaf het eerste telefoontje net na het overlijden tot de evaluatie een aantal weken later. Nog net zo persoonlijk en betrokken. We zijn als vrienden uit elkaar gegaan en danken jullie voor de mooie herinneringen van een afscheid dat het leven van onze moeder eerde en vierde.


Familie Sneijers
De persoonlijke aandacht die je krijgt is top! Leon Raaijmakers heeft ons begeleid vanaf het begin tot het eind met veel passie en respect voor ons en onze moeder. En dacht met ons mee over de kaart en het prentje (wat ze zelf ontwerpen en drukken) en de uitvaart tot een mooi en waardig afscheid konden maken. Samen met het hele team is er een mooie dienst van gemaakt en kijken terug op een mooi afscheid van onze Moeder, Schoonmoeder en Oma. Bedankt hiervoor.
Helene van Stratum en Annet Sneijers


Alina Haddocks 
Mijn zwager is in december overleden. Dan sta je daar met verdriet en zoveel dingen om te regelen. Gelukkig kregen we het telefoonnummer van Uitvaartzorg Hans Raaijmakers. Speciale dank aan jou Marcel, voor je steun, begeleiding en begrip. Je gaf ons alle ruimte en stuurde waar nodig. Je hulp bij het maken/uitzoeken van de rouwkaart. Je was er tijdens de dienst, je zorgde dat alles perfect verliep.

We hebben gebruik mogen maken van de huiskamer. Wat was dit fijn. Marcel, Gerry, Pieter, Hans,  iedereen stond voor ons klaar! Mijn zus, de kinderen en ik hebben zoveel steun gehad aan jullie. Zo attent en behulpzaam. Deze huiskamer is echt een aanrader. Je kan de hele dag van de ruimte gebruik maken om familie en vrienden te ontvangen. Je bent met elkaar, je praat, je lach en kan zelfs koken en samen eten. Het was fijn om op deze manier afscheid te nemen van  iemand die ons erg dierbaar is. Ook namens mijn zus, wil ik jullie bedanken voor de goede zorgen en hulp tijdens deze moeilijke dagen.


Familie Rooijmans
Bij deze willen wij Uitvaartzorg Hans Raaijmakers bedanken voor de goede zorg, steun en begeleiding na het overlijden van mijn man, ons pap, onze schoonvader en onze opa. Wij hebben de rustige begeleiding van Irma rondom de crematie als zeer fijn ervaren. De crematie was precies zoals we het ons voorgesteld hadden, met een lach en een traan. Van de huislijke sfeer in het uitvaarthuis tot aan de nazorg, alles was tot in de puntjes geregeld. Hiervoor nogmaals onze hartelijke dank.


Simone
Beste Leon,
Wij willen je heel hartelijk danken voor al jouw hulp en steun die je ons hebt gegeven na het overlijden van ons pap en op de dag van het afscheid. Rustig, bescheiden en behoedzaam was je aanwezig en je hebt alles zo goed geregeld, tot in de kleinste details. We hebben het met een gerust hart kunnen toevertrouwen aan jou en je medewerkers, waarvoor dank.
Véél beste groeten van Simone


Betty en Henk Versluis
Beste Marcel,
Wij willen jou en de medewerkers hartelijk danken voor de uitvaart van onze vader. Heb het al gezegd dat het gevoel goed was, het was als een warme deken.


Arnold de Groot
Beste Marcel,
Ik wil je nogmaals bedanken voor de begeleiding, steun en het meedenken bij het regelen van de uitvaart van mijn moeder. Ik vond het contact erg prettig, je dacht mee zonder iets op te leggen en je kon de verschillende stappen duidelijk uit leggen. Ook aan mijn zoon, het heeft hem ook geholpen bij de verwerking.


Eveline van den Heuvel
Wij kijken met een goed gevoel terug op een heel mooi afscheid voor mijn man en onze papa, dankzij Hans Raaijmakers uitvaartzorg.
De sfeer was heel huiselijk en warm en wij werden zorgzaam opgevangen. Dit was erg fijn, hiervoor onze grote dank!
Ik wil alleen nog even iets kwijt aan Marion: ‘Ik vond het heel fijn hoe jij, ons door deze moeilijke tijd had gebracht en nogmaals dank voor de goede zorgen.’
Eveline, Sanne en Demi van den Heuvel


Toon Jansen
Afgelopen week is mijn vrouw overleden. De uitvaart is tot in de puntjes en volle tevredenheid verzorgt. Ongelooflijk hoe goed deze mensen met ons en ons kleinkind van 8 jaar om zijn gegaan. De kleine heeft zelfs oma mee aangekleed en haar haren gedaan. Hans en personeel, heel heel hartelijk bedankt voor jullie top prestatie.


Netty van Gerwen-Lapedagne
Helaas heb ik 3 weken geleden mijn dochter naar het uitvaarthuis moeten brengen. Wat een geweldige mensen die alles voor je doen in de meest zwarte tijd van ons leven. Zo fijn om op ieder moment van de dag naar je dierbare te kunnen gaan en op die manier afscheid te kunnen nemen.

Leon Raaijmakers en collega’s hartelijk dank voor alles en wat was ’t ondanks deze omstandigheden fijn dat wij in jullie uitvaarthuis konden zijn. Zo bijzonder. Zonder dat was de week nog langer geweest.

Familie van Jany van Gerwen


Corry van Bree-Peeters
Op 9 maart jl. is mijn man Ad overleden. De advertentie in het wekelijkse krantje van onze woonplaats wekte altijd mijn sympathie. Dus uitvaarthuis Raaijmakers werd gebeld. De samenwerking en communicatie heb ik ervaren als heel erg fijn. Het afscheidsbezoek, zo ook het afscheid op Schoorsveld pasten perfect bij de mens Ad van Bree. Lieve Marion, dankjewel voor je liefdevolle begeleiding. Top.


Familie Pasman
Beste Marion, Heel veel dank, ook namens mijn zusje Mieke, voor de goede begeleiding van de uitvaart van onze moeder. Wij vonden jouw warme, attente benadering goed passen bij de sfeer van onze familie. Ruimte voor emotie en zeker ook humor. Wij hadden ons geen mooiere uitvaart kunnen wensen. We denken er met een heel goed gevoel op terug.
Peter Pasman


Familie van den Hurk
Beste Irma,
Graag willen we je van harte bedanken voor het perfect regelen van de uitvaart van mijn man en ons pap. In het bijzonder voor het regelen van de prachtige donkerblauwe rouwauto. Hoewel de lat hoog lag hebben jullie onze wensen volledig waargemaakt. Bedankt.
Dilie van den Hurk
Anne Marie en Dilian


Marijke Postma
Hallo Irma,
Ik wil je heel hartelijk bedanken voor de goede zorgen voor mijn man Chris, je hebt met veel aandacht en liefde alles goed geregeld. Ik was heel blij met jou omdat je zo toegankelijk was en me veel kracht heb gegeven om door te gaan. Ik hoop dat je het in de toekomst ook voor veel anderen zo goed doet en anderen ook zo blij met je zijn. Heel erg bedankt Irma.
Grt. Marijke Postma


Familie van Loon
Wat wij niet hadden verwacht, gebeurde toch. Voor de tweede keer binnen een jaar was een dierbaar familielid overleden. Gezien onze fijne ervaring met Marion de eerste keer, was zij nu wederom onze keus. Alles is verlopen zoals wij het wilden en de toegestroomde familieleden uit een ander deel van het land waren diep onder de indruk dat dit ook zo kon! Wij zijn opnieuw zeer tevreden over de warme menselijke manier waarop er in alles werd meegedacht. Marion, nog bedankt voor je lieve kaartje!


Irene Steendam-van Eldik
Lieve Marion,
Het is nu bijna twee maanden geleden dat mijn moeder overleed. Dank zij jou hebben wij op een liefdevolle en in een intieme sfeer afscheid van haar kunnen nemen, precies zoals dat haar en onze wens was. Je begeleiding is zeer persoonlijk en warm, je bent meelevend en meedenkend tot in de kleinste details. Wij willen je nogmaals bedanken voor de geweldige begeleiding en wensen jullie het allerbeste.
Irene Steendam en familie


Fam. Snelders-van Gompel
Beste Marion,
Bedankt voor je geweldige, professionele en menselijke begeleiding en nazorg bij de uitvaart van mijn zus en schoonzus mevr. Van Gompel.
Fam. Snelders-van Gompel


Familie Knoben
Beste Leon en medewerkers,
De tijd raast vooruit en het is inmiddels al weer een jaar geleden dat onze vader overleed. Wij willen jou, Leon, alsnog hartelijk bedanken voor de warme begeleiding in deze donkere dagen. Zeer persoonlijk en niks was te veel! Het was een waardig afscheid aan Joop en had niet mooier gekund. Wens jullie hele team het allerbeste. Job well done!
Vanuit Scotland, Paul Knoben. Ook namens zussen


Familie Maas
Beste Hans,
Graag wil ik jou en je collega’s die betrokken waren bij de voorbereiding en de uitvaart van ons mam, Lena Maas, heel hartelijk bedanken. Speciale dank voor jouw hulp, steun en initiatieven. Je gaf alle ruimte om onze ideeën op tafel te leggen en stuurde tactvol, maar vooral menselijk, daar waar het nodig was. Meedenken bij het maken van de rouwkaart en gedachtenisprentjes, de bos bloemen die namens jullie werd bezorgd op de kamer van ons mam, de verzorging en opbaring van ons mam, het rijden van de rouwauto door Mark naar de kerk en de begraafplaats en nog zo veel andere zaken waarbij je ons hebt geholpen en bijgestaan. Door jouw betrokkenheid en inzet hebben wij ervaren dat jij er altijd voor ons was in deze moeilijke en verdrietige dagen. We hebben heel veel mooie en warme reacties gekregen op de uitvaart van ons mam. Voor ons betekent dit dat we het goed hebben gedaan en dat wij de liefde, zorgzaamheid en warmte die ons mam uitstraalde, hebben overgebracht aan iedereen die bij het afscheid aanwezig was. Dit hebben wij, samen met jou, voor ons mam kunnen en mogen doen. Heel veel dank hiervoor.

Hartelijke groeten van Koen Wiegand en Franka Borgers


Bas en Liesbeth Vreeswijk
Lieve Marion,
Heel erg bedankt voor jouw warme en persoonlijke begeleiding op weg naar de uitvaart van onze moeder. Je vulde geruisloos aan en in waar wij het even niet meer wisten. Net als bij onze vader heb je ervoor gezorgd dat we ook van onze moeder op een intense en fijne manier afscheid hebben kunnen nemen. Het is goed!
Dankjewel, Bas en Liesbeth


Karin Engels-van de Kerkhof
Leon en Ger,
Hartstikke bedankt voor jullie warme, begripvolle en professionele begeleiding van het begin tot het eind. Hierdoor kijken we terug op een heel mooi afscheid van ons mam wat ons maar ook ons pap enorm veel troost heeft gegeven.


Truus Verhoeven
Beste Leon, Leonie en collega’s,
Het onvermijdelijke wat we al maanden wisten gebeurt altijd te snel. Wij, de kinderen en kleinkinderen, zijn jullie heel dankbaar voor de geweldige steun en begeleiding naar de crematie toe. We hebben allemaal aan deze periode een heel goed gevoel overgehouden door jullie manier van werken, het voelde vertrouwd. We waren ook heel blij dat Gerrit dankzij het geweldige uitvaarthuis in Nuenen kon blijven. Ik zal jullie iedereen aanbevelen omdat ik zeker weet dat het goed is.
Thx Truus


Familie Verbiest
Mijnheer Raaijmakers,
Een week geleden hebt u mijn man, die net overleden was , opgehaald in Peppelrode. Met alle respect en zorg, die bij zo’n situatie past. Daarna zijn we uitermate goed geholpen en geraden door Marion . Ik wilde dat u en haar laten weten. Wij kunnen, mede dankzij de invoelende hulp van de mensen van uw bedrijf, terugzien op een waardig afscheid, waar we met goede gevoelens aan terug zullen denken. Mede namens mijn kinderen Pieter en Linda,
Elly Verbiest- den Haring


Familie Rooijakkers
Beste Marion,
Heel veel dank voor de fijne begeleiding van de uitvaart van mijn man, vader en opa.
Bedankt!
Fam. Rooijakkers


Marieke Dingen
Beste Marion,
Wat hebben wij een top begeleiding gehad bij het overlijden van mijn vader. Aan alles werd gedacht en de communicatie verliep vlekkeloos. Het afscheid had niet mooier gekund, mede door jouw fijne begeleiding.
Nogmaals hartelijk dank, ook namens mijn moeder!!!


Familie Vermeulen
Leon,
Hartelijk bedankt voor de warme en persoonlijke begeleiding en verzorging van de uitvaart van ons mam. Jij en je collega’s hebben ervoor gezorgd dat we op een mooie en waardevolle manier afscheid van haar hebben kunnen nemen.
Karel en Ali, Nelleke en Johan


Kees Dirkes
Leon,
Niets teveel gezegd in mijn vorige posting. Was vandaag prima verzorgd. Complimenten voor jou en zeker ook voor je medewerkers.
Dank, Kees jr.


Kees Dirkes
Leon, ik ben nu al blij met de fantastische manier waarop je ons begeleidt, terwijl de crematie nog moet plaatsvinden.


Familie van Weert
Beste Hans, beste collega’s van Uitvaartzorg Hans Raaijmakers,
Voor mijzelf wist ik het al, als er iets gebeurt met ons ma dan is er maar 1 organisatie van waaruit alles zou moeten worden geregeld; bij jullie. Nu wij als familie terug kijken op hoe wij door jullie organisatie zijn bijgestaan, weten wij het zeker. Dit was de enige juiste keuze. Jullie hebben ons bijzonder profesioneel en persoonlijk bijgestaan na het overlijden van ons ma, jullie ALLEMAAL. We zijn ontvangen in een bijzonder huiselijke sfeer, met een bijzonder warme persoonlijke ambiance. Wij willen een speciaal woord van dank overbrengen (zonder iemand anders te kort te doen) aan de persoon die ons persoonlijk heeft bijgestaan vanaf het overlijden van ons ma, tot aan vandaag, de uitvaart.

Lieve Marion,
Je hebt ons de afgelopen dagen enorm geholpen, gesteund en bijgestaan, na het overlijden van ons ma. Niets was je te veel, je had altijd tijd, je dacht altijd mee en je hebt jouw gevoel getoond als mens in deze voor ons zo moeilijke tijd. Dit zullen wij nooit vergeten, dank je wel. Namens ons allen: dank je wel.
Met vriendelijke groet,
Dirk van Weert


Mies Janssen
Beste Leon, Ger en collega’s,
Op deze wijze wil ik je graag hartelijk bedanken voor de bijzondere wijze waarop je de uitvaart van mijn lieve vriendin/huisgenote Jeanne hebt verzorgd en begeleid. De rustige en ervaren aanwezigheid van jou gaf mij heel veel vertrouwen dat alles goed zou komen. Heel veel dank voor alles.
Mies


M. Goorissen-Bakker
Geachte heren Raaijmakers,
Namens mijn dochter Heleen Goorissen wil ik, als haar moeder en schoonzus van J. Goorissen die vorige week bij u opgebaard is geweest, u heel hartelijk bedanken voor uw zorg daaraan besteed. Zij was zéér onder de indruk van uw toewijding én zorg én betrokkenheid. Namens haar en de verdere familie héél veel dank daarvoor.
Vriendelijke groet,
M. Goorissen-Bakker


Fam. Baijer
Beste Leon,
Wij willen je nogmaals bedanken voor de goede zorgen na het overlijden van onze tante Jeanne Beckers. Je betrokkenheid, rust en warmte hebben ons diep geraakt. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Wat een liefde en passie heb jij voor het vak!! Met een hele fijne herinnering denken wij hieraan terug.
Lieve groetjes van René, Carla en Chantal


Dorine Coppens-Sanders
Het ergste wat ons kon overkomen is gebeurd; onze dochter is overleden. Wat fijn is het dan als je terechtkomt bij een uitvaarthuis zoals bij Hans Raaijmakers. Wij waren niet bekend met uitvaarthuizen en hun mogelijkheden maar wat wij bij uitvaartzorg Raaijmakers hebben meegemaakt is met één woord Geweldig! Alles is er mogelijk, de mensen zijn allemaal enorm begaan en lief. We hadden ons geen betere en lievere plek kunnen wensen. Onze eerste dagen met onze overleden dochter hebben we daarom aangekund. We hebben alles mogen zien en mogen doen wat we zelf wilden. Dank je wel ook Ger voor de lieve verzorging van onze dochter. Dank je wel aan allemaal die bij ons verblijf bij jullie betrokken waren. Mede door jullie konden wij het aan.
Veel liefs, Jan en Dorine


Daan Verbaan
Beste Leon,
Op deze wijze wil ik je graag, mede namens mijn kinderen, hartelijk bedanken voor de bijzondere wijze waarop je de uitvaart van mijn vrouw Cox Verbaan hebt verzorgd en begeleid. Vooral het meebewegen met onze wensen heeft ons goed gedaan. Immers, het zijn wij als echtgenoot en kinderen die door een eigen vorm van afscheid nemen uitdrukking willen geven aan dat wat ons allen in ons leven heeft verbonden. Je rust en betrokkenheid hebben we zeer gewaardeerd.
Met een hartelijke groet,
Daan Verbaan


Familie Vermeulen
Beste Leonie,
Ik wil je nogmaals bedanken voor jouw warme aandacht de afgelopen dagen bij het overlijden van mijn schoonmoeder, Ien Vermeulen. Jouw betrokkenheid, warme zorgen en professionaliteit hebben we erg gewaardeerd. Over jullie bedrijf zullen we ook naar anderen toe niets dan lof uiten. Nogmaals veel dank!
Hartelijke groet,
Rianne Letschert


Familie van Dijk
Wij hebben afgelopen jaar onze vader en opa verloren. Mede dankzij de fijne en persoonlijke begeleiding van Mevr. Marion Berkvens kijken wij tevreden terug op de manier waarop wij van hem afscheid hebben kunnen nemen. Het heeft ons enorm geholpen in het verwerken van ons verdriet.


Nieke Penning de Vries-de Rooij
Beste Leonie, Ger en collega’s,
Het is nu precies drie maanden geleden dat papa overleden is. Wij bedanken jullie, vooral Leonie, voor de fijne, betrokken begeleiding omtrent het afscheid.
Hartelijk dank en warme groeten van familie De Rooij


Familie Weekers
Wij willen jullie bedanken voor de zeer goede begeleiding naar en tijdens de crematie van ons mama. We hebben het als zeer fijn ervaren en zijn hier erg tevreden over.


Ingrid Ketelaars-Ronde
Beste Marion, Ger, Pieter, Leon en collega’s,
Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de bijzonder betrokken wijze waarop jullie ons afscheid van Joop hebben mogelijk gemaakt. Dit zullen wij ons altijd blijven herinneren.
Hartelijke groet,
Tiny Ronde
Ingrid Ketelaars-Ronde


Caroline van Sluijs, namens de familie
Beste Leon en collega’s,
We hebben jullie al meermaals persoonlijk bedankt, maar willen onze positieve ervaringen ook met anderen delen: In de afgelopen week hebben we mijn moeder begraven. Vanaf haar overlijden zijn we als familie bij elkaar geweest in de Hortensia-kamer, met mijn moeder bij ons. Dat was zo bijzonder. En ze lag zo mooi bij ons, op een bed, tussen voor haar dierbare spulletjes. Mijn vader heeft die dagen samen, ervaren als een warme deken in deze vreselijk moeilijke tijd. Dit alles was mogelijk door jullie goede zorg en steun. Het was fijn dat we zelf de regie konden houden, maar we konden ook voor alles bij jullie terecht.

De rustige en ervaren aanwezigheid van jou, Leon, gaf ons het vertrouwen dat alles goed zou komen. En het werd ook een prachtig afscheid. Niet alleen de dag van de uitvaart, maar ook de dagen ervoor, waarin we samen toegroeiden naar het onvermijdelijke moment dat mijn moeder van ons weg zou gaan. We hebben, dankzij jullie steun, kennis en faciliteiten op zo’n mooie manier afscheid van haar kunnen nemen. Dat maakt het verdriet om mijn moeders overlijden niet minder, maar zeker dragelijker. Het zijn dagen geworden om met een warm gevoel aan terug te denken. Veel dank daarvoor!
Namens mijn vader, namens de hele familie,
Caroline van Sluijs


VlindersRia van Lierop
Lieve Marion,
Nu het weer wat stil geworden is om ons heen, gaan de gedachten terug naar de dagen rondom de crematie van mijn man, ons pa en opa. Wat zijn jullie kanjers, zoveel liefde en persoonlijke aandacht die we van jullie, maar vooral van jou Marion mochten ontvangen. Niks was jou teveel, de aandacht voor mij, de kinderen en kleinkinderen, de knuffel apen en vlinders die we konden beschilderen. Maar wat ons vooral heeft getroffen “de mens” geen nummer maar alle tijd voor ons al was het tot diep in de nacht. Ook de 24 uur kamer heeft mij veel troost gebracht, zo heb ik in alle rust echt afscheid kunnen nemen. Tot de dag (en ook nog daarna) van de crematie was jij er Marion echt voor ons, de rust en raad die jij gaf deed ons goed. Jozef heeft zo een afscheid gekregen die hem waardig was en die hij ook verdiende. Ook Hans steeds op de achtergrond aanwezig, bedankt! En fijn dat ik jou op tijd heb leren kennen, en de sleutelhanger met vingerafdruk is me zeer dierbaar.
Ria


Laura Biesters
Allereerst jullie zijn GEWELDIG!!!!!!
Hans hoe jij er voor ons allen bent geweest in ieder opzicht is echt niet met woorden uit te drukken, wat een fijne man ben jij! Vanaf het begin tot het einde meer dan TOP verzorgd en geregeld wat een liefde voor jullie vak dat was aan alles te merken en te voelen. Ook zeer zeker Ger die heeft er zo goed voor gezorgd dat Jeffrey er tot de laatste dag perfect mooi bij lag! Petje af!!! En niet te vergeten onze eigen ome Ferry wat een fijne begeleiding en steun was hij voor ons allemaal!!❤️
Nogmaals super bedankt voor alles!!
Namens ons allemaal,
Laura Biesters


Cindy Huggers
Hans & Ger maar ook Leon & Pieter,
Wat zijn jullie een toppers! Mede dankzij jullie heeft Jeffrey de uitvaart gehad die die ondanks zijn vroege verlies zeker heeft verdiend! Hans die alles mogelijk heeft gemaakt wat we wilden. Ger die ervoor heeft gezorgd dat Jeffrey er super mooi bij lag tot de dag van de crematie en Leon en Pieter die tijdens de crematie en achter de schermen ook hun steentje hebben bijgedragen. Ontzettend dankbaar ben ik jullie maar met name Hans! Achteraf bedenk je je pas wat ze allemaal voor je hebben gedaan en daar kan je ze niet vaak genoeg voor bedanken.

JeffreyWat een topbedrijf met zoveel liefde en passie voor hun werk. Ook de nazorg is super, ik hoef Hans maar te bellen en hij regelt het of komt langs. Mannen super bedankt nogmaals voor alles wat jullie voor mij en voor Jeffrey hebben gedaan! Ik had het niet anders gewild en ben ontzettend blij dat ik bij jullie terecht ben gekomen!


Familie Jorissen
Hallo Leon,
We kijken terug op een hele bijzondere dag. Fijn dat we op deze manier afscheid hebben kunnen nemen van ‘ons pap’. We mogen trots zijn dat zovelen aanwezig waren!
Vele complimenten hebben we gekregen. Fijn dat je ons daarbij geholpen hebt!
De rust die je toonde en je organisatie op de achtergrond, is door ons als heel prettig ervaren. Namens de hele familie, bedankt.
Familie Jorissen


Gerard van Workum
Hoi Leon,
Het zit er weer op. Was een emotioneel weekje. Mede namens mijn broers dank voor de voortreffelijke wijze waarop je e.e.a. begeleid hebt.
Alles was tot in de puntjes geregeld.
Groet, Gerard van Workum


Familie Vereijken
Marion,
Bedankt voor de fijne, warme begeleiding na het overlijden van Jan, mijn man en vader. Het is soms zo weinig wat een medemens te bieden heeft. Ik kan slechts laten horen dat u voor dit vak bent geboren. Wij vonden het geweldig, super trots op jou.
Hartelijke groeten van Riekie Vereijken en John, Ine en Patrick
Beek en Donk


Familie van der Stappen
Hans en Leon,
Wij danken jullie voor de goede verzorging van onze zus Mien, ook de ontvangst van jullie was geweldig.
Fam. van der Stappen
(Nogmaals bedankt)


Familie van de Moesdijk
Beste Hans,
Ondanks heel veel verdriet en gemis van ons pa, opa en liefhebbende echtgenoot, hebben wij als familie een hele warme en betekenisvolle week gehad waarbij wij door jou, Ger, Leon en Pieter geweldig begeleid zijn  en onze eigen grenzen overstegen hebben. Een prachtige uitvaart waarbij aan alles is gedacht. Een mooie en waardige herinnering om op terug te kijken. Dankjewel!
Marianne van de Moesdijk


Jos van Gastel
Beste Marion,
Nogmaals hartelijk dank namens de familie van Gastel voor jouw bijdrage aan de bijzonder mooie uitvaartdienst voor mijn moeder. Je hebt het uitstekend gedaan; Ingetogen, respectvol en met oog voor Frans, Anjo en mij.
Chapeau!!


Karin Beaty
Hallo Marion,
Ik wil je alsnog bedanken voor de professionele manier waarop jij de afgelopen weken de uitvaart van de Heer Vreeswijk hebt geregeld. Dank zij jouw bekwame aanpak zijn we er goed doorheen gekomen en hebben een passend process kunnen volgen, met als resultaat een gevoel van voldoening. Het verdriet heeft nog de tijd nodig maar ook dat zal verminderen.
Nogmaals veel dank,
Karin Beaty


Geertje Bottenberg
Echt ontzettend bedankt voor de goede zorgen afgelopen week na het overlijden van ons Pa. We hadden niet beter kunnen wensen. Echt nogmaals super bedankt, een service en begeleiding zoals het hoort te zijn.


Familie Aarts
Hallo Hans,
Ik wil je nogmaals bedanken voor de goede organisatie, rustige tekst en uitleg en gewoon het prettige contact. Alles is prima verlopen; uiteindelijk ook de vogelgeluiden in de kerk. Vooral bij binnenkomst toen we even moesten wachten was het prachtig. Ook de begrafenis was waardig; ons moeder heeft daar een heel mooi plekje. En er zat een vogel te fluiten!
Hans, ook je medewerkers bedankt.
Ton Aarts


Twan Spapens
In goede samenwerking met Leonie hebben we gisteren een mooi afscheid kunnen nemen van mijn vriend. Prettige ontvangst op het Emopad. Mooi, warm ingerichte kamer waar de opbaring was. Persoonlijke en betrokken benadering. Dank voor de samenwerking.


Familie de Vries
Langs deze weg wil ik u graag bedanken voor de welgemeende en warme ontvangst die wij hebben ondervonden tijdens de dagen dat onze moeder Mw de Vries-van Dijk bij u is geweest. Uw persoonlijke betrokkenheid is een grote steun voor ons geweest.
Fam. de Vries


J. van Esch-Oomen
Leonie je bent een Topper. Wat een fijne uitvaart was het, geheel naar wens van mijn vader. De aanwezigen zeggen nu nog dat het heel mooi en intiem was en precies zoals mijn vader was. Ook de rust en het begrip en het menselijk blijven maakten het een stuk eenvoudiger om het verdriet een plaatsje te geven.
Bedankt,
Jolanda van Esch Oomen


Danielle van der Putten
Beste Hans, Leon en medewerkers,
Ik wil jullie weer super bedanken voor alle goede zorgen en begeleiding na het overlijden van mijn oma.
Met vriendelijke groet,
Danielle van der Putten


Dona Hogenberg
Beste Leon (en team),
Voor al jullie goede zorgen, voor jullie steun (in deze voor mij moeilijke tijd) en kracht, wil ik jullie heel graag voor alles bedanken. Vanuit het diepste van mijn hart.
Vriendelijke groeten,
Dona Hogenberg


Familie van der Linden
Beste Marion,
Namens mijn vader, broers en zussen wil ik je bedanken voor de fijne begeleiding na de dood van onze moeder. Je hebt aan alles gedacht en direct gereageerd op onze vragen. Dat maakte het voor ons wat eenvoudiger om de uitvaartdienst en alles wat daarom heen kwam te organiseren. Dank voor je adviezen.
Vriendelijke groeten,
Willemien van der Loop-van der Linden


Familie Kouwenberg
Als het hart van je moeder stopt met kloppen, dan wil je dat alles in de laatste fase van het afscheid goed gaat. Goede zorg voor haar lichaam en begeleiding in alles wat er bij komt kijken. Dat we terug kunnen kijken naar een afscheid waar ze trots op zou zijn geweest en een afscheid waarbij wij er met een goed gevoel in ons hart op terug kunnen kijken. Die zorg en begeleiding hebben we bij jullie mogen ervaren. Het was goed. Hartelijk dank.
Fam. Kouwenberg


Jac van der Pijl
Beste Leon,
Realiseerde me dat door alle drukte ik helemaal vergeten ben om jou en je medewerkers te bedanken voor de waardige uitvaart welke je hebt verzorgd voor onze moeder Corry. Het was een onvergetelijk emotioneel gebeuren en het is er een die ik m’n verdere leven zal koesteren. Met veel gevoel voor detail en inlevingsvermogen voor wat de familie op zo’n ogenblik doormaakt heb je deze dag voor mij heel bijzonder gemaakt. Heel veel respect. Wens je verder alles wat een professional zoals jij toekomt.
Met vriendelijk groet,
Jac.


Mevr. Kessels – van Hoek
Beste heer Raaijmakers,
Hierbij wil ik u en het gehele team hartelijk bedanken voor de mooie en respectvolle manier waarop u heeft gehandeld rondom het overlijden van mijn echtgenoot H. Kessels. Het geeft een goed gevoel om op persoonlijke wijze afscheid te hebben kunnen nemen.
Met vriendelijke groet,
Mevr. Kessels – van Hoek


Lonneke Diesveld
Beste Leon,
Bedankt voor de fijne en goede begeleiding na het overlijden van mijn oma. Ik kijk terug op een afscheid zoals wij het in gedachte hadden en zoals zij het ook graag had gewild. Je was iemand waarop we konden vertrouwen, alle afspraken werden nagekomen en een rustgevende factor bij alles wat geregeld moest worden. Heel erg bedankt hiervoor.
Met vriendelijke groet,
Lonneke Diesveld


Familie Stoef
Ook wij als familie sluiten ons volledig aan bij alle positieve recensies over Uitvaartzorg Hans Raaijmakers, en in het bijzonder het personeel hiervan. We willen iedereen bedanken voor de warmte en steun die we hebben ervaren in deze moeilijke tijd, en kunnen mensen alleen maar aanraden om het afscheid van een dierbaar persoon te laten verzorgen door deze professionele, maar vooral aangename mensen.
Groeten Familie Stoef


Familie Tolenaars
Lieve Leon, Ger en Hans,
Vandaag hebben wij ons ma begraven. Mede dank zij jullie is alles super verlopen.
Vooral dank aan Leon die ons deze dagen bij heeft gestaan met zoveel liefde voor zijn vak en met zoveel respect naar ons ma en naar ons toe.
Graag tot ziens maar dan het liefst in andere omstandigheden. x  Netty


Familie van de Voort & Familie Gorissen
Hierbij willen wij Hans en Leon Raaijmakers van Uitvaartzorg Hans Raaijmakers bedanken voor:

  • Het medeleven en de oprechte interesse na het overlijden van ons kindje en kleinkindje Vince.
  • De warmte die jullie ons gaven en de betrokkenheid.
  • Het alles in het werk stellen om het afscheid zo mooi en goed mogelijk te maken, niets was jullie teveel.
  • De super goede zorgen en de mooie afscheidsdienst in het crematorium.
  • We hebben het Uitvaarthuis ervaren alsof we thuis waren.

Mede dankzij jullie aandacht denken we met mooie herinneringen terug aan de dagen dat Vince bij jullie was en aan de afscheidsdienst. Hierdoor zal de verwerking een stuk aangenamer voor ons zijn.
Suzanne van de Voort en Sander Gorissen
Menno, Twan
Familie van de Voort & Familie Gorissen


Familie Janssen
Via deze weg wilden wij, Jo, Martine, Hans, Francois en Anja, jullie héél erg hartelijk bedanken voor de fantastische zorg voor mijn vrouw en ons mam.  Wij hebben jouw persoonlijke bekommernis en die van Ger als héél erg warm, hartelijk en welgemeend ervaren. Tijdens die verdrietige tijd is dat fijn om door de persoonlijke rustige aanpak van jou en je collega’s te mogen  worden omringd. We hebben mede dankzij Joke haar voorwerk met jou, en door jullie goede zorgen een heel fijn afscheid mogen hebben. Joke had al meteen aangegeven bij jou een goed gevoel te hebben en dit blijkt inderdaad perfect gewerkt te hebben. Natuurlijk was het al een knappe vrouw, maar door Ger zijn expertise, was ze zelfs na haar dood nog prachtig.

Nogmaals dank aan jou Hans, aan Ger en aan Leon voor het maken van de powerpoint presentatie.


Els Maas
Beste Hans, Leon, Ger en Gerry,
Mijn man is nu ruim drie weken geleden overleden. En hoewel het verlies steeds meer tot me begint door te dringen leef ik nog steeds in een zeer bijzondere ‘flow’. Een groot gevoel van dankbaarheid, voldaanheid, zelfs een soort van geluk, over hoe de afscheidsweek is verlopen. Een van de belangrijkste gebeurtenissen hierin was wat Hans, met zijn uitvaartverzorgers, meteen na mijn mans overlijden voor ons deed. Hieronder zal ik dit uitgebreider vertellen, net als over andere momenten die de begeleiding van Raaijmakers zo bijzonder maken. Het heeft mij en onze kinderen ontzettend geholpen en zal ons nog erg veel helpen bij het verwerken van mijn mans overlijden.

Ik heb heel veel bewondering voor de precies juiste mix die jullie vonden in jullie benadering naar ons toe. Jullie lieten ons helemaal ons eigen gang gaan, in jullie huis leefden we alsof we gewoon in ons eigen huis waren, alleen was het allemaal veel gemakkelijker; we hadden meer ruimte, werden verwend/verzorgd. Altijd koffie, thee, soep. De mogelijkheid van gebruik van keuken. Niet alleen als keuken maar ook als extra ruimte zodat we niet persé steeds met zijn allen in één kamer hoefden te zijn. De fantastische sfeer, de huiselijkheid.

Maar vooral jullie integriteit, jullie aandacht en zorg. Jullie waren vrijwel continue beschikbaar, maar drongen zich absoluut niet aan ons op. Jullie lieten ons geheel onze gang gaan, maar wilden we iets vragen, of hadden we hulp nodig, dan dachten jullie mee en stonden voor ons klaar. Indrukwekkend ook de hulp die we kregen bij het maken van de rouwkaart, het boekje voor de bezinningsdienst, het afscheidskaartje en de condoleancekaartjes. Wat een geduld, wat een – bescheiden, maar zeer bruikbaar – meedenken.
Hans, Leon, Ger en Gerry, heel, héél veel dank daarvoor.

Klik hier voor uitgebreider verslag


Familie Arts
Dag Hans, Leon en Ger,
Drie weken geleden hebben wij heel plotseling afscheid moeten nemen van mijn man en ons pap. In alle verdriet en verwarring kwam het besef dat het zijn wens was om zijn afscheid door jullie te laten verzorgen. Wat is dit een goede beslissing gebleken. Jullie warmte en betrokkenheid kwam steeds op het goede moment. Stilte waar nodig, oprechte interesse, meeleven en doorpakken op het juiste moment. Het heeft ons verdriet een beetje verlicht en het voelt goed dat het afscheid van mijn man en ons pap op een waardige en respectvolle manier is verlopen. Hartelijk dank hiervoor.
Hanny Arts-Jans,
Marianne, Hans en Mark Arts


Monique Lemaire
Bedankt voor het fijne afscheid gisteren. Jullie zijn  warm en nabij met de juiste afstand. Meesters in luisteren naar wat mensen willen en je best doen om het zo persoonlijk mogelijk te maken. Het zal verdriet verzachten en nabestaanden sterken.


Familie van der Mij
Lieve Hans, Leon en Ger,
Waar herinneringen achterblijven, hebben jullie er een toegevoegd. Papa wilde zo graag naar huis. Wat hebben jullie hem waardig thuis gebracht, verzorgd en gezorgd dat hij bleef zoals hij was, mijn papa. Ik kan iedereen aanbevelen om, in de verdrietige periode van overlijden, jullie steun te vragen. Het was fantastisch. Niet alles in een dag moeten regelen, maar telkens maar 1 ding tegelijk om over na te denken. We kijken dankbaar terug op dit afscheid. Je hebt maar 1 kans om een afscheid te regelen. En die kans wordt door jullie uiterst goed geboden. We zijn jullie innig dankbaar.
Famij


Bas Maas
Beste Hans, Leon en ander personeel,
Graag wil ik jullie nog even persoonlijk bedanken voor alle zorgen die we van jullie hebben mogen ontvangen. Van de snelle (re)actie op tweede kerstdag nog in de nacht tot en met de afscheidsviering zelf op 31 december, het was super!!!

Ik heb het als heel erg prettig ervaren dat op elk moment we helemaal zelf konden beslissen hoe of wat we wilden, en daarnaast ook perfect overal, waar mogelijk, de rust voor kunnen nemen om het helemaal goed te doen. Ik bedoel, ik heb me geen enkel moment opgejaagd gevoeld, omdat er iets nog af moest. De hortensia kamer was voor ons perfect, en het klaproos schilderij maakte het zelfs nog beter, en nog passender. De ruimte die we hadden, en ook veelvuldig hebben gebruikt met zijn allen is uiteindelijk ook al vrij snel als een ‘thuis’ gaan voelen.

Uiteindelijk hebben we Bart, mijn vader, een prachtig afscheid gegeven, en ik weet zeker dat hij het zelf niet beter had kunnen organiseren. Alles leek perfect tot in de kleinste details. Dit konden wij niet bereiken zonder de super hulp en super begeleiding die we van jullie hebben ontvangen. Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest!

Vanuit het diepst van mijn hart wil ik jullie dan ook heel erg bedanken. Het had niet beter gekund en op deze manier wordt het verwerken toch een stuk aangenamer. Ook al klinkt het misschien gek, maar de laatste herinnering aan mijn vader is op deze manier een hele goede herinnering. En dit is voor mij heel erg veel waard! Dank jullie wel voor alle liefde die jullie voor dit vak hebben, die ook hebben overgebracht, en de tijd die jullie in dit super afscheid hebben gestoken. Heel erg bedankt!
Met vriendelijke groet,
Bas Maas


Marc Mol
Beste Leonie,
Terugdenkend aan de uitvaart en de dagen daarvoor, nog maar eens een bedankje voor jou en je team, in het bijzonder Leon. Op persoonlijke titel.
Ik heb echt grote waardering voor jullie warmte, invoelend vermogen, initiatief, slimmigheden en ook voor je humor. We zijn toevallig bij jullie terechtgekomen. Als Hans Raaijmakers het met uitvaarten verzorgen anders wilde gaan doen dan zijn collega’s hebben we volgens mij gezien wat hij bedoelde. Onze emmer met kikkers die alle kanten opsprongen heb je prima gecoached, ik heb echt het gevoel gehad dat we in een team zaten. In de kerk was het uitstekend, ik kon mijn eigen ding helemaal kwijt. Emotie op de goede plek en manier. Tevreden over begrip kapelaan Koen. Op de begraafplaats verrassend – ook voor mij – maar ieder van ons was heerlijk buiten zijn/haar comfort zone getreden. Dat zou mijn ma hebben gewild. In ‘t Groen Koffiehuis veel, heel veel emotie maar tijd tekort. Gelukkig hebben we de foto’s nog…

Dank voor al jullie warmte en oorspronkelijkheid. Dank voor wat jullie mogelijk maakten. Blij dat ik uit Geldrop kom. Keep up the good work. Maak het goed jullie allemaal!
Marc Mol


Rina Sengers en kinderen
Wij willen heel graag een bedankje richten aan jullie als uitvaartverzorgers. Wij zijn zo ontzettend tevreden over de verzorging en begeleiding van mijn man/vader Bert na zijn overlijden. Jullie zijn zo betrokken en hebben nog hele nuttige tips, het was fantastisch. Ook zijn wij zo blij dat we gekozen hebben voor de balseming, welke nog niet zo bekend is. Het gaf zoveel rust tijdens de opbaring thuis (geen koeling nodig). Jullie hebben het fantastisch gedaan. Onze hartelijke dank.
Rina en de kinderen


Ria van der Aa
Ons moeder Toos van de Vorst-Looijmans is dinsdag overleden en is ze naar Hans gebracht. Onze uitvaartverzorger zei: “Jullie  komen daar thuis”. En het was ook zo, we hadden meteen een thuisgevoel. Dankzij Hans, rustig, op het gemak, vooral niet haasten. Dank je wel Hans en zoals je zei, als je hier wilt komen werken moet je wel achter aansluiten.
Ria van der Aa.


Familie de Vries

Wat een mens aan goeds aan de wereld geeft, gaat nooit verloren!

Beste Hans,
Naast het verdriet over het verliezen van een fantastische vader en man, hebben wij afgelopen week ook ervaren als heel warm en intiem. Dat heeft het afscheid enorm verzacht en daar heb jij en je Uitvaarthuis een grote rol in gespeeld. We hebben ons echt thuis gevoeld en we voelden ons heel gerust en ontspannen in hoe jij alles regelde. Echt top. Heel erg bedankt daarvoor.
Familie de Vries


Fam. Broekhuisen
Beste Hans, Leon en Ger,
Wat een warm bad waar we in terecht kwamen na het overlijden van mijn man. Jullie hebben ons bij de hand genomen bij iedere beslissing die er genomen kon worden. Alle onzekerheid verdween als sneeuw voor de zon. We kunnen terugkijken op een afscheid wat echt bij hem paste. En dat komt mede dankzij jullie. Onze hartelijke dank daarvoor.
Vriendelijke groet, Familie Broekhuisen


Juliette Broekhuisen
Beste Hans,
Dank je wel voor alle supergoede zorgen tijdens ‘t verblijf van papa bij jullie. De huiselijkheid, warmte, betrokkenheid en zelfs gezelligheid heeft zeker bijgedragen aan ‘n stukje verwerking. Jullie hebben ‘n onvergetelijke indruk achtergelaten en zal deze manier van afscheid nemen aan iedereen aanraden!
Warme groet, Juliette & familie Broekhuisen/Smulders/Jacobs


Nicole van Hoek-Wilms
Bedankt Hans, Leon, Ger,
Ons mam d’r allerlaatste wens is bij en door jullie in vervulling gegaan. Dank je wel voor alles. Zal t nooit vergeten.
Lieve groetjes van Nicole en m’n mannen


Yvonne Veeloo-Wilms
Beste Hans, Leon en Ger,
Wat een warmte hebben wij mogen ontvangen tijdens het verblijf van ons mam bij jullie. Jullie hebben ons de mogelijkheid gegeven om in huiselijke sfeer de HELE dag bij ons mam te kunnen zijn. Wij hebben ons mam zelf aangekleed en mooi gemaakt, Ger hield een oogje in het zeil maar liet ons vrij en hielp ons indien nodig. Ik kan echt IEDEREEN maar dan ook echt IEDEREEN adviseren om afscheid van een dierbare te nemen bij uitvaartzorg Hans Raaijmakers. Nogmaals Hans en team, met heel mijn hart: dank je wel.
Yvonne Veeloo en haar gezin


Hans van Elten
Beste Hans,
We willen je langs deze weg nog bijzonder bedanken voor de fijne, persoonlijke en attente begeleiding na het overlijden van mijn vrouw en onze moeder Gerda de Vries. Mede dankzij jouw aandacht denken wij met mooie herinneringen terug aan haar begrafenis! We hebben meerdere complimenten gekregen over de dag!! Het was prima! Bedankt hiervoor,
Hans van Elten en kinderen


Jeroen de Kort
Beste Hans, Leon en Ger,
Bedankt voor de professionele, maar ook warme en betrokken begeleiding. Mede door jullie steun en zeer flexibele inzet (niets was teveel), hebben wij onze moeder en partner (Els van Gerven) het afscheid kunnen geven wat ze voor ogen had!
René, Nico en Jeroen


Edith van den Berg-van Doren
Beste Leon en Hans,
Ik kan hier een heel lang verhaal neerzetten maar het was eigenlijk in 1 woord geweldig. Leon heeft ons begeleid naar de crematie toe. Hij is zeer toegewijd, niets was teveel en kwam zelf met fijne ideeën. Als ik dacht ik moet nog zo of zo, Leon zei maar dat kan ik ook hoor. We hebben hierdoor alleen maar de tijd gekregen om van ons pap afscheid te kunnen nemen, 24 uur per dag konden we bij ons pap zijn en hoefden we nergens aan te denken. Ik dacht dat dit onbetaalbaar zou zijn, maar dat is het juist helemaal niet. En niet te vergeten Ger die mij fijn geholpen heeft met het verzorgen van ons pap.
Hans, Leon en Ger, ik kan jullie niet genoeg bedanken.


Wil en Anne Baas
Hans en Leon,
September 2013… Het ergste wat je als ouders kan overkomen gebeurde. Ruud, 27 jaar, overleed. Heel erg fijn om, door een tip van goeie vriendin, bij jullie terecht te komen. Ruud had een boeddhistische wens waar wij niet goed raad mee wisten. Maar daar was Ger, die meteen aanpakt en Hans die niks vreemd of gek vindt. Ruud lag in de Lavendelkamer in een bed van heel veel bloemen, zoals het boeddhisme het voorschrijft. Ben achteraf heel blij dat we het zo besloten hebben, in een warme huiskamersetting met zachte muziek en de sleutel van de kamer op zak. We konden er altijd naar toe. Geen kille toestanden en vriescellen.

Die lieve Hans, die ook nog een ingelijst lavendelgedicht kwam brengen….zo warm en troostend. Heel erg bedankt allemaal en ik vertel tegen iedereen die het horen wil hoe perfect jullie team bezig is.
Wil en Anne Baas


Sylvia van Deursen
Hans,
Onze moeder en oma was bij de DELA verzekerd en wij zijn dan ook erg blij dat wij zelf de KEUZE hadden om gebruik te mogen maken van het Uitvaarthuis van Hans Raaijmakers. Juist de huiselijke sfeer, kleinschaligheid en persoonlijke betrokkenheid spraken ons zeer aan. Dit was voor ons de juiste plek om afscheid van haar te kunnen nemen. Heel wat anders dan op een industrieterrein. Ook de mogelijkheid om buiten het ‘vaste bezoekuurtje’ afscheid te mogen nemen hebben wij zeer op prijs gesteld. Alles was tot in de perfectie verzorgd. Hans, bedankt voor de fijne ontvangst en begeleiding!
Sylvia, Noury
Ton, Rens en Imre


Cheryl Benjamin
Beste Hans.
Ik wil jullie nogmaals namens mij en onze familie bedanken. Niet alleen voor de goede zorg maar ook de betrokkenhed en medeleven.
Familie Benjamin


M. Brandsma-van der Laan
Vier weken geleden heeft Hans Raaymakers de uitvaart van onze man, vader en opa verzorgd. Wij allen zijn vol lof. Alles was erg naar wens en buitengewoon respectvol. Inderdaad kleinschalig, eigentijds en persoonlijk, zoals op de website vermeld staat.


Familie de Bruin
Hans, Leon en Leonie,
Tijdens de laatste weken van zijn leven was vader opgenomen in het Bijna Thuis Huis de Vlinder in Best. Dit voelde voor ons aan als een tweede huis. Dus zochten we een uitvaart mogelijkheid die hier bij paste. En die vonden we bij jullie. Tijdens het ziekbed van Vader waren we al bij je wezen kijken en het klopte helemaal met onze wensen. Binnen lopen voor wie daar behoefte aan had. Je eigen invulling in het geheel. Ook hier ondervonden we weer het huiskamergevoel. Maar ook vooral de rust die van jullie uitging. Alles op zijn tijd en iedere dag een stapje verder. Wijze raad en de vele mogelijkheden. Niets moet en alles is bespreekbaar.
Het voelde als of een van ons een groot huis had en dat we dat mochten gebruiken, voel je thuis. De fijne huiskamer de gezellige keuken en de vele kopjes koffie en thee. De vele mensen die afscheid kwamen nemen voelde de sfeer en warmte van jullie en waren blij verrast..
Wij willen jullie bedanken dat wij op deze fijne, warme, mooie manier afscheid hebben kunnen nemen van Pa, opa en opa opa.
Familie de Bruin.


Nino de Boer
Beste Hans,
Ik ben nog blij dat Rob Frank jou heeft aanbevolen om de uitvaart van mijn vader Herman Pieter de Boer te regelen. Vanaf dag 1 had ik een zeer goed gevoel over alles door jouw informele en menselijke benadering wars van uitvaart-clichés en je betrokken instelling. Ik vond de ruimte heel prettig en jullie waren bijna onzichtbaar aanwezig en hadden alles tot in de puntjes geregeld. Je hebt niet op een uurtje gekeken om alles zo goed mogelijk besproken te hebben. Zo’n dag is heel belangrijk voor de nabestaanden en jij hebt er veel aan bijgedragen om het voor ons een onvergetelijke mooie dag te maken. Veel dank!
Groet,
Nino de Boer


Rita Hooghuis
Beste Hans en Leon,
Allereerst nogmaals dank voor de lieve zorgen bij het overlijden van mijn lieve man Ton. Vol respect en bewondering heb ik gezien hoe jullie je bijzondere vak uitoefenen. Met zoveel passie en geduld. En dan te weten dat we niet de enige waren die in deze week deze zorg nodig hadden. Elke dag was je bij ons of voor ons in de weer om dingen te regelen. Elk detail, hoe klein ook, over alles werd meegedacht en er werden dingen aangereikt. Samen hebben we Ton’s laatste wensen in vervulling gebracht, alles was mogelijk. Ik mocht Ton zelf wegbrengen met onze auto. Je hebt nog net dat zetje gegeven om de kist toch maar schuin te zetten, heel mooi!! Prachtige rouwbrieven. Ik weet zeker dat Ton dik tevreden is zoals alles is gegaan. Hoop ook voor Leon dat hij dit dankbare werk samen met zijn vader verder uit gaat voeren, hij is er geknipt voor. Jullie vormen een mooi team, ook samen met Ger. Daarbij niet te vergeten je vrouw en Leon, je moeder. Ook voor haar veel respect omdat zij op de achtergrond een belangrijke rol speelt. Ongeregelde tijden in het gezinsleven, dat valt niet altijd mee om daar goed mee om te gaan. Mijn dank is GROOT.
Rita


André & Gerry Brands
Hans & Leon,

Heel erg bedankt voor alle hulp, gesprekken, opbaring en perfect gelopen crematie van mijn vader en schoonvader Huub Brands. Alles was tot in de puntjes verzorgd.

Groeten,

André & Gerry Brands


Wil van de Loo
Hans en Leon,
Van harte bedankt voor jullie hulp met het afscheid van onze moeder en oma. Alles was weer fijn geregeld. Bedankt ook voor je hulp bij het aankleden en in de kist leggen van moeder. Vooral Leon bedankt voor de hulp bij de twee avonden dat de mensen persoonlijk afscheid konden komen nemen van moeder. En zoals altijd ging het heel gemoedelijk en was alles mogelijk en werd er niet op de tijd gelet. “Als jullie er maar een goed gevoel bij hebben en als het maar naar jullie zin is”, dat zijn toch altijd weer jullie woorden. Namens iedereen van de familie van harte bedankt.


Mandy Harbers
Het was in 1 woord geweldig. Super bedankt. We hebben veel complimenten gekregen, maar die eer behoort aan u en aan Henriette.
Nogmaals bedankt!!!!

Mandy Harbers en de familie van de Ven en van Ginkel


Familie Kuijten
Wat fijn was:

–        Stap voor stap, iedere dag een beetje.
–        Ruimte voor een persoonlijke boodschap in het condoleanceregister.
–        Fijne, warme kleuren & materialen in brieven, condoleancemap, etc.
–        Ruime aandacht voor rouw van (klein)kinderen.
–        Inhoudelijk sterke attenties die ook een goed doel dienen.


Henriette Plompen- v.Opstal
Hans, bedankt voor het verzorgend afscheid van mijn broer John, ik weet zeker dat hij trots geweest zou zijn dat hij bij jullie heeft mogen verblijven, een uitstekende locatie, een mooie kamer (Lavendel kamer) met een warm huiselijke uitstraling. Hans ook namens mijn ouders en andere familieleden BEDANKT.

Groetjes namens de Familie v.Opstal


Marij Bouw
Beste Hans,
Wat heb jij alles perfect geregeld. Ik denk met een fijn gevoel terug aan de periode dat Hans (mijn echtgenoot) zo mooi verbleef in de hortensia kamer. Ten alle tijden kon ik terecht in deze sfeervolle kamer, waar ik met familie en vrienden rustig kon zitten aan tafel met gewoon een kop koffie erbij. Werkelijk je hebt een prachtig uitvaarthuis. Ook de afscheidsdienst met al het geregel erom heen was helemaal oké, tot in de puntjes verzorgd. Hans bedankt voor je warme betrokkenheid.
Marij


Wilma Vos
Hans wij zeggen: dank je wel voor alles,
jij en je team, geweldig.

Lieve groet, Wilma en de Vosjes.


Familie van Rooij
Hallo, op 15 september j.l. is onze vader, Toon van Rooij overleden in de leeftijd van 83 jaar. Wij zijn door persoonlijke omstandigheden bij jullie terecht gekomen. Dit was de beste keuze die we hebben kunnen maken! Jullie hebben alles zo perfect en mooi geregeld, zodat hij een waardig afscheid kreeg! Aan alles was gedacht, zelfs aan de kinderen. We werden iedere keer zo hartelijk ontvangen en niets was te veel. Door jullie goede zorg verlichte het de pijn enigszins voor ons, wetende dat onze vader bij jullie in goede handen was. De sfeer was zo huiselijk, rustig en heel mooi. Echt een aanrader voor iemand die er mee te maken krijgt. Nogmaals hartelijk dank voor alle goede zorgen! Het was echt geweldig!

Groeten namens de hele Familie van Rooij, Mierlo


Familie Struijk – van der Putten
Beste Hans,
Wij willen jullie allemaal heel erg bedanken voor de goede zorg en medeleven, en wat zijn we blij dat hij zo mooi heeft mogen liggen bij jullie, Wim vond het zeker weten ook prachtig. En ook dat hij in de kamer lag vernoemd naar de straat waar hij vroeger geboren was. We kunnen je niet genoeg bedanken….

Groetjes Anny, kinderen & kleinkinderen


Wendy Jonkers-Staals
Lieve Hans en al het geweldige personeel…
Ik wil jullie heel erg bedanken namens Bente en mij voor de goede zorgen voor Huub na zijn te plotselinge overlijden. Vooral de manier waarop was zo onwerkelijk en moeilijk te bevatten voor ons maar ik wist al meteen dat hij bij jullie moest komen te liggen. Eerst heeft hij in de Klaproos gelegen maar toen de 24 uur kamer vrijkwam was jij Hans, de eerste die meteen zei dat Huub daar moest komen liggen. Dat was echt GE-WEL-DIG. Ondanks de moeilijkste dagen van ons leven wist jij ons te troosten en ons een fijn gevoel te geven van binnen. Namens ons Bente nog 100.000 kusjes voor Yvonne….die heeft haar hart gestolen en was op die dagen zeer belangrijk voor Bente, zoals jij dat voor mij en onze familie was. Bente wilde de deksel van de kist schilderen en we hadden verf en kwasten bij maar ik wist niet of dat kon/mocht. Maar zonder enige aarzeling van jullie kant uit werd er meteen actie ondernomen en werd de deksel op een tafel gelegd en kon mijn kleine meid naar hartenlust gaan schilderen om de deksel van papa’s kist nog mooier te maken. Ik was bang dat er verf in de vloerbedekking zou komen maar dat werd wel opgelost werd mij verteld. Ik kan nog wel een uur zo door schrijven wat jullie allemaal gedaan hebben, maar het is nu heel emotioneel voor me nu ik het zo weer terughaal allemaal. Jullie verstaan jullie vak en daar kunnen de meeste uitvaartbedrijven nog wat van leren. Ook de mensen, familie, vrienden, collega’s en bekenden vonden het bij de avond van afscheid nemen een super locatie die veel rust en vrede uitstraalt omdat je gewoon in een huis bent, met keuken en huiskamer…. echt heel super. Jullie krijgen alleen maar complimenten en goede feedback van alle mensen die bij jullie zijn geweest omdat jullie snappen dat afscheid nemen en de dood niet de leukste dingen zijn om mee te maken, maar jullie weten als de beste hoe jullie ermee om moeten gaan. Ook het wassen en verzorgen en aankleden mochten we zonder problemen mee doen en zelfs toen was er een click met je personeel… onbegrijpelijk…
Elke keer als ik je foto in de krant of ergens zie dan denk ik terug met heel veel liefde in mijn hart voor het goede werk dat jullie doen… en ben jullie daar nog steeds allemaal heel erg dankbaar voor dat jullie de moeilijkste periode in het leven van mij en Bente zo mooi mogelijk mee af hebben gesloten.
1.000 x dank voor alle GOEDE ZORGEN…. en ik  hoop niet tot snel, als je begrijpt wat ik  bedoel.

Groetjes en een dikke knuffel voor jou en je topteam aan personeel en van Bente nog een extra knuffel voor Yvonne.

Groetjes Wendy en Bente Jonkers-Staals


Toos Adams – van Weert
Beste Hans,
Wij kijken terug op een heel mooi verzorgd afscheid van ons moeder, C.A. Adams – van Weert. Hier heb jij heel veel aan bijgedragen. Ons moeder wilde nooit in een donkere ruimte apart zijn, ze wilde onder
de mensen. Bij jou lag ze in de Hortensiakamer, tussen de bloemen, vertrouwd, licht en ruim. Wij hebben aan de eettafel gezeten met de familie, rond de baar van ons moeder gestaan. We koesteren hier hele mooie herinneringen aan. We zijn dankbaar dat zo’n persoonlijk afscheid mogelijk is, ook voor de verdere familie die ook hun medeleven wilden betonen.
Enorm bedankt!
Elly Harks, Rieky en Noud Adams


Francien Roosen
Door omstandigheden was het voor ons  niet mogelijk om ons mam op te baren in haar eigen huis.
We werden attent gemaakt op de mogelijkheid van het Uitvaarthuis van Hans. Wat een gouden advies!
Het verblijf en de mogelijkheden aldaar hebben ervoor gezorgd dat we met een heel voldaan gevoel kunnen terugkijken op de dagen voor de begrafenis.
De betrokkenheid, de sfeer, de goed gevulde koelkast, de koffiemachine en zelfs de snoepjes voor de kindjes, aan alles was gedacht, waardoor het heel snel als ons eigen huis voelde.
Hans, nogmaals namens onze hele familie, enorm bedankt!
Francien Roosen-Wannemakers


Henny van Empel
Lieve Hans en Leon,
Ik leerde je kennen door een informatief gesprek om een uitvaart te bespreken, want Gijs (mijn man en knuffelbeer) was terminaal en lag thuis. We hebben nog bij zijn bed gestaan en even met Gijs gepraat. Toen kwam het zwaarste moment want onze wensen moesten besproken worden. Dat was snel duidelijk want alles moest bestaan uit FC Eindhoven en FC Utrecht. We wilden een FC Eindhovenkist en een mooie rouwbrief met een foto van Gijs op de voetbaltribune en het logo van FC Eindhoven. Lieke zou voor de inhoud van de dienst zorgen. Terwijl wij alles bespraken is Gijs overleden. Ik was heel blij dat je meteen alles regelde zodat ik Gijs thuis kon houden. Je hebt er voor gezorgd dat ED-tv twee keer thuis kwam filmen en dat het overlijden van Gijs in diverse kranten en op internetsites kwam te staan. Samen met Jan heb je er voor gezorgd dat op de dag van de crematie de rouwauto met Gijs binnen het Jan Louwersstadion mocht rijden waar bestuur, spelers, ect. in een erehaag afscheid van Gijs namen. Ik kon rustig afscheid nemen van mijn knuffelbeer (na 39 jaar huwelijk) alvorens hij in de kist werd gelegd. Voor, tijdens en na de crematie heb ik van jullie veel liefde en steun gehad. Je duwde mij met de rolstoel, jullie sjouwden met beren, vlaggen, sjaals en nog veel meer. Lieke deed de dienst of ze ons al jaren kon, SUPER. Jij en William zijn met mij meegeweest om Gijs (asbus) mee op te halen. Het gaf me een vertrouwd en een gerust gevoel. Gijs is weer thuis en heeft een lekkere warme blauwwitte beenwarmer om zich. Ik ben heel blij dat je toen aan me vroeg voor een vingerafdruk van Gijs. 29 Maart zou Gijs jarig zijn. Ik heb die dag bewust een tattoo op mijn pols laten zetten van zijn vingerafdruk met zijn as. Ook met de film die gemaakt is vanaf thuis t.m. de koffietafel ben ik enorm blij mee. Zo’n dag gaat helemaal langs je heen maar met de dvd kan ik ieder moment van de dag kijken. Bedankt Hans!!! Ik heb hele mooie reactie`s gehad en heel veel complimenten dat jullie het fantastisch gedaan hebben.
Lieve Hans en Leon SUPER BEDANKT!!! Een dikke knuffel, Henny.  Xxx


Stephanie
Hans en Leon,
Met dankbaarheid en warmte kijken wij terug op de dagen dat ons pap bij jullie verbleef.
Het heeft ons afscheid van hem een héél speciaal gevoel gegeven, wij hebben het op onze manier kunnen doen en daar zijn geen woorden voor. Jullie steun, warmte en begeleiding maakte van het afscheid een waardevolle herinnering. Het waren vooral de kleine dingen die ertoe deden, juist die zijn onbetaalbaar.
De mensenkennis, waardigheid en liefde voor wat jullie doen maakt jullie bijzondere mensen.
Dank jullie wel voor alles.
Mam, Hans, Stephanie en Daymee v Nuenen


Dorothe
Hans en Leon,
Wilde jullie bedanken voor de goede zorg voor ons allemaal, het heeft ons een goed gevoel gegeven.
Dank je voor alles.
Groetjes, Dorothe (Fam. Ooms)


Fien van Dooren 
Mijn Tante Corrie Ooms is nu nog heel even in jullie goede handen, hoe verdrietig een verlies ook is, wil je  toch een heel mooi afscheid voor je dierbare!!
Hans dank je wel!! Ik heb nog nooit zoiets moois meegemaakt. Voor iedereen een aanrader om zo een mooie plek met bijzondere zorg als een mooi en warm afscheid te hebben. Ik vind het geweldig wat jullie allemaal doen! En ook nog veel dank voor je team!
Mijn tante ziet er bijzonder mooi uit, fijn om naar te kijken! Ik hoop dat het nog heel ver weg is, maar ons eindstation zal bij jullie zijn! Dan weten wij zelf nu vast hoe het bij onszelf zal gaan.
Vriendelijk dank voor alles.
Namens de Fam. Ooms


JB de Wild
We zijn heel fijn en met warmte geholpen en begeleid. Het is een waardig en goed verzorgd afscheid geweest. Ik wil U hiervoor hartelijk bedanken en zal U warm aanbevelen indien mij daarom wordt gevraagd.
Met vriendelijke groet,
Mevr. de Wild, Nuenen


Angelique Meijer
Wat een geweldige man en zijn team om een uitvaart te laten verzorgen! Het klink misschien raar maar het is de waarheid. Na het overlijden van mijn moeder heeft Hans mijn familie en mij op zo’n mooie, fijne, warme en betrokken manier bijgestaan en dat is heel veel waard in zo’n moeilijke periode.

Hans neemt alle rust en tijd om je verhaal aan te horen, en om mee te denken op precies de juiste manier. Niet opdringerig of wat dan ook. Hij komt met dingen waar je op zo’n moment niet bij stil staat of aan denkt. Op deze manier hebben wij op een hele fijne manier afscheid kunnen nemen van onze moeder en mijn vader van zijn vrouw, Lammie Meijer-Visser. Hans adverteert als zijnde kleinschalig, eigentijds en persoonlijk en wij hebben vanaf de 1e kennismaking tot zelfs na de uitvaart ervaren dat dit ook daadwerkelijk zo is. Hans en team nogmaals bedankt voor de goede zorgen. Jan, Rolf, Penny en Angelique Meijer


Anja Swinkels
Lieve Hans en team……. ik ben je zo dankbaar, wat heb je ons mam een waardig afscheid gegeven.
Je aanwezigheid, je lach, je gesprekken, het is niet uit te leggen…. je zou bijna zeggen je moet het mee maken…. hopelijk duurt het nog heel lang…. maar weet heel zeker, mijn laatse dagen op aarde zijn bij jullie…. ons Chelsey heeft het er nog over, ze gebruikt haar troostaap ook steeds…. het zijn de kleine dingen die het doen…. ben heel blij dat ik naar je geluisterd hebt in alles wat je zei…. wat heb jij een kennis….
wat een warmte in je mooie huis…. met zoveel liefde….
Lieve Hans en team, bedankt voor alles en een hele dikke kus van mij. Anja John Frans Miranda xxxxx


Erwin de Vroome
Beste Hans, Na het overlijden van ons mam, Edith Engels, stond voor ons de wereld stil. Naast het verdriet komt er zoveel op je af. We zijn zo dankbaar dat we voor jou en jouw team gekozen hebben om de uitvaart te regelen en begeleiden. Het voelde meteen goed. De prachtige huiskamer in het uitvaarthuis, jouw persoonlijke aandacht en kennis waren zo waardevol. Je voelde precies aan wat wij wilden. Hoewel het moeilijk is om dingen uit handen te geven, hadden we bij jou terecht het gevoel dat alles voor elkaar kwam zoals we wilden en zoals ons mam dat gewild zou hebben. Jouw benadering is helemaal van deze tijd en we zijn ervan overtuigd dat dit de nieuwe manier van afscheid nemen is; persoonlijk en waardig. We voelden ons geen nummer maar kregen alle aandacht die nodig was. Wij kijken dankbaar en met warmte terug op het afscheid van ons mam. Alles was tot in de puntjes geregeld. Onze dank en complimenten!

Erwin de Vroome, Eindhoven


Familie Sweegers – van de Loo
Beste Hans. Wij zijn op korte termijn weer bij jouw Uitvaarthuis gekomen om bij jou afscheid te moeten gaan nemen van onze moeder, oma en schoonmoeder. Slechts 3 maanden geleden kwamen we bij jou om afscheid te gaan nemen van onze vader, opa en schoonvader. Maar dankzij de geweldige manier waarop dat toen allemaal is gegaan bij jou zijn wij uiteraard nu weer bij jou gekomen om alles te regelen. En ook deze keer weer alle lof voor de geweldige manier waarop wij werden opgevangen en bijgestaan. Ook dit keer weer geweldige hulp van twee dames bij het verzorgen en aankleden van moeder. Ook hebben we dit keer meegeholpen haar in de kist te leggen. Dit ging allemaal zo lekker rustig en ontspannen dat we het ook deze keer goed hebben kunnen doen. En ook nadat wijzelf, familieleden, vrienden en kennissen afscheid van haar hadden genomen nam jij alle tijd voor ons zodat wij ook nu weer in alle rust samen de kist hebben kunnen sluiten. Hans, wederom namens ons allen van harte bedankt voor al je steun en medeleven die wij van jou en al je medewerkers mochten ontvangen.


Marieke Langkamp
De woorden die bij me opkomen als ik denk aan onze samenwerking met Hans:

Lief
Rustig
Integer
Betrokken
Bescheiden
Aandrager van goede ideeën

Hans, bedankt! We hebben het afscheid van onze vader en opa volledig op een persoonlijke manier kunnen doen. Geen enkel idee van ons was te gek, overal dacht je over mee, we hebben er een erg goed en warm gevoel aan over gehouden! Familie Langkamp


Familie Sweegers – van de Loo
Beste Hans, Wij wilden jou bedanken voor de fijne manier waarop jij ons hebt bijgestaan na het overlijden van mijn man, onze vader, opa en schoonvader. Jouw warme manier van hulp, steun en advies maakten het voor ons wat dragelijker. Alles was mogelijk en je wilde ook meehelpen om het mogelijk te maken. Ook de vakkundige hulp die we kregen bij het aankleden van onze vader, opa en schoonvader was geweldig. Daardoor hebben we het ook zelf kunnen doen. Jouw Uitvaarthuis is een geweldige aanwinst voor Geldrop en omgeving. Dit is veel persoonlijker en privé dan in menig ander uitvaartcentrum. Veel succes verder met dit mooie Uitvaarthuis. Namens ons allemaal van harte bedankt voor alles.


Familie Blakenburg
Lieve Hans, Na het overlijden van “ons mam”, want zo werd ze door ons liefkozend genoemd, werd ze overgebracht naar jou. In het eerste gesprek voelde het huiselijk en vertrouwd, iets wat je nergens zomaar tegenkomt. Ons mam lag er zeer mooi bij, echt zoals ze was. We konden altijd langskomen en op onze manier afscheid nemen. Je betrokkenheid en de manier van omgang was zo persoonlijk en gemoedelijk en dat was fijn.  Nu zaterdag word ze overgebracht voor haar laatste reis. We willen je ontzettend bedanken voor je betrokkenheid en de mogelijkheid die je ons hebt geboden om op onze manier afscheid te kunnen nemen van “ons mam”.


Familie Rovers – van Gerwen – Ceelen
Na het overlijden van mijn vrouw, onze moeder en oma, hebben we de zorg van de uitvaart aan jou overgelaten. Zowel in de week na het overlijden, waarin we intensief contact met elkaar hadden, maar ook nu – nu het weer wat rustiger is – zijn we blij dat we toen voor  jou hebben gekozen. De manier waarop je ons op jouw eigen – rustige en betrokken wijze – hebt bijgestaan, heeft ons allen zeer geholpen in de verwerking van ons verdriet. Hiervoor bedanken wij jou hartelijk.


Familie Bonewald
Lieve Hans, Wat was het een schok voor onze kleine meid van 5 dat haar opa dood ging. Niet te vatten voor zo’n kleintje. Maar toen was jij er. Met een troostaapje. Een witte aap met lange armen. Hij werd meteen opa-aap gedoopt, opa had ook witte haren en was ook af en toe een beetje een aap. Vanaf dat moment kon ze gewoon nog met opa praten, hele verhalen alsof hij nooit weg was gegaan.  We zijn ook nog naar hem wezen kijken in het Uitvaarthuis. Totaal niet eng voor haar omdat het geen kille kamer is maar een gewone woonkamer, hij logeerde immers bij Hans. Daar K3 muziek gedraaid en gedanst. Wat nooit zou kunnen in een normaal uitvaartcentrum. En dan ook nog die mooie vlinder die ze kon verven voor op de kist. Omdat opa met de vlinders naar de hemel ging. Zo fijn die speciale aandacht voor opa’s oogappel. Door jullie was het afscheid van haar opa niet zwaar beladen maar iets moois, een beter “dag lieve opa zeggen” had ze zich niet kunnen wensen! Heel veel liefs namens Yonne.


Familie Verblackt
Lieve Hans, Stefan, Elly en Mireille, Mede dankzij jullie hebben we het leven kunnen vieren na het overlijden van ons pap. Hij wilde dat zo, niet stil staan maar vieren. Jij, Stefan, Elly en Mireille hebben daar echt bij geholpen. Jouw medeleven, meedenken, wijze raad, mooie woorden aan het einde van de dienst en de fijne sfeer in het Uitvaarthuis hebben ervoor gezorgd dat iedereen na deze mega hectische week kon zeggen, het was precies zoals Anton wilde! En het was ook precies zoals wij wilden.
Waar zouden we zijn geweest zonder jullie!


Anja Verblackt
Het is niet uit te drukken hoe goed wij door jou begeleid zijn in deze moeilijke tijd! Het kan gewoon niet persoonlijker en menselijker! Je maakt je slogan “met menselijke betrokkenheid” meer dan waar!


Henny en Maik van der Palen – de Vet
Bedankt Hans voor de persoonlijke betrokkenheid en de perfecte verzorging van de uitvaart van ons mam M.L. de Vet van Stiphout. Dit heeft ons erg goed gedaan.


Familie Verplanke
Beste Hans, Je bent voor ons een echte rots in de branding geweest na het verlies van mijn vrouw,
onze (schoon)moeder en oma. Op de juiste momenten de juiste dingen zeggen en doen. Een heel prettige en welkome steun wanneer je zo overmand bent door verdriet en er toch van alles geregeld moet worden. Dit heeft er voor gezorgd dat wij de invulling hebben kunnen geven aan het afscheid van ons mam op de manier zoals zij dat wenste. De sfeer en rust die er in het Uitvaarhuis heerst, paste hier volledig bij.
Ook de aandacht die er was voor de (klein)kinderen vonden wij hartverwarmend.
Namens ons allemaal nogmaals hartelijk bedankt. Bram, Gytha, Stefan, Ruben en Bente, Danny en Vik.


Monique van de Pas
Graag willen wij jou bedanken voor jouw inzet na het overlijden van mijn vader. Ondanks de korte tijd die we hebben gehad om het allemaal te regelen kregen we dat samen perfect voor elkaar. Op deskundige, rustige en vooral ook een warme en persoonlijke manier hebben we zo heel mooi afscheid kunnen nemen van ons pap. Hans, chapeau ! Hartelijke groet.


Lisanne Pieters
Beste Hans, Geweldig hoe jij mij opgevangen hebt en wat je allemaal deed na het overlijden van mijn neef. Niets was je teveel en als ik ‘s morgens aankwam in het huis had je de koffie klaar staan en kwam je met allerlei ideeën. Je zorgde dat de juiste muziek waar hij van hield klaar lag en je gaf me tips om goed afscheid van hem te nemen. Het gemoedelijke en de rust die ik bij jullie vond was geweldig. De gasten die kwamen waren helemaal weg van de warme uitstraling en dat alles dus inderdaad allemaal tegenwoordig anders kan. Hans, bedankt voor al het goede dat je tijdens de zware dagen voor me deed.

Lisanne Pieters, Mierlo


Rietje en Marcel Wijckmans
Beste Hans, Alle lof voor jou hoe je de begrafenis van mijn vader hebt begeleid, wij mochten bij jou onszelf zijn met al ons verdriet. Je voelde ons feilloos aan en gaf ons in alles de ruimte. Alles wat we wilden was mogelijk, je kwam zelf ook nog met een aantal mooie ideëen wat we zeker ook meegenomen hebben. Wat vooral fijn was, was dat je mijn vaders achterkleinkind erbij betrokken hebt en de vlinder die ze mocht schilderen en die daarna op mijn vaders kist werd gezet was zo ontzettend mooi, ze was er op deze manier toch bij. Ook de gasten die er bij waren, waren en zijn vol lof hoe het ook anders kan dan de standaardbegrafenissen.


Fam. Looijmans-Stoef
Beste Hans, Al enige maanden voor het overlijden van mijn man, onze vader en opa heeft hij aangegeven door jou, als het ooit zover was, zijn uitvaart te willen laten verzorgen, omdat het idee van het Uitvaarthuis hem aansprak. Na zijn toch vrij plotselinge overlijden op 1e Paasdag wisten wij daarom wie wij moesten bellen. Vanaf het eerste moment dat jij bij ons binnenkwam voelden wij ons bij jou op ons gemak. Jouw filosofie is dat de nabestaanden zelf zo veel mogelijk de uitvaart vorm gaan geven. Jij begeleidde ons bij iedere stap op een integere en begripvolle wijze. Het Uitvaarthuis hebben wij als heel bijzonder ervaren. Voor een paar dagen was het even ons eigen huis, waarin wij in alle rust en in een intieme sfeer afscheid konden nemen. Alle kinderen en kleinkinderen werden betrokken bij de dienst in het Kruispunt. Uit zo’n mooi afscheid kunnen wij troost putten. Hartelijke dank, Hans, van ons allen.


Ron den Besten
Toen mijn vader overleed, ging ik op zoek naar een uitvaartonderneming. Tussen de eindeloze lijst van ‘standaard’ uitvaartsites kwam ik Hans Raaijmakers’ site tegen. Het concept van een “uitvaarthuis” sprak me meteen aan. De kleinschalige, persoonlijke aanpak die Hans belooft op de site waren reden om contact te zoeken. Vanaf het eerste contact klikte het meteen. Hans voelde feilloos aan wat we wilden en niet wilden, dacht mee, en kwam met talloze ideeën om de uitvaart van mijn vader tot ‘onze’ uitvaart te maken en tegen een prijs waar geen ‘uitvaartfabriek’ tegen op kan. Ook de mensen die op de uitvaart waren, waren alle vol lof over de locatie, de verzorging en de originaliteit van de uitvaart, zelfs aan de kleine kinderen was gedacht. Hans bedankt voor alles, je hebt ons tijdens deze moeilijke tijd bijgestaan alsof je een lid van onze eigen familie was en we zullen onze vader maar ook jou niet vergeten.


Jacquemine Karsmakers
Beste Hans, We hebben je destijds bij de voorbereidingen van ons eigen bedrijf Fermata Funeral Ceremony leren kennen als een bewogen mens met werkelijk gevoel voor persoonlijke begeleiding! En wat hebben we veel gehad aan jouw expertise en adviezen (o.a. om mee te dingen naar de Funeral Award 2011!). We weten zeker dat je een aanwinst zult blijken in het Brabantse en hopen vaak met je te kunnen samenwerken om het Moment van Afscheid voor degene die jouw hulp zal inroepen naar een hoger niveau te tillen!


Marjo Damen
Beste Hans, Gefeliciteerd!!! Ik wens je heel veel succes met deze uitdaging. Ik heb je leren kennen als een integere, sympathieke man en ik weet zeker dat jij nabestaanden op een perfecte manier begeleidt!! Je verdient een ”schouderklopje”.


Harry Brakel
Dag Hans, Geweldig dat jij deze beslissing hebt genomen en DE stap hebt gezet. Ook mijn helaas overleden collega – vriend Hans van Amstel uit Nederweert – zou gigantisch trots op jou zijn. Alle succes van de wereld gewenst!+Ik wil je nogmaals bedanken voor de begeleiding, steun en het meedenken bij het regelen van de uitvaart van mijn moeder. Ik vond het contact erg prettig, je dacht mee zonder iets op te leggen en je kon de verschillende stappen duidelijk uit leggen. Ook aan mijn zoon, het heeft hem ook geholpen bij de verwerking.