Partners

Links

Nuvema Uitvaartverzekeringen
Wij onderkennen het belang dat de consument heeft om een passende voorziening te treffen voor de uitvaart.  Een uitvaartverzekering kan daarom interessant zijn om de kosten van een uitvaart te dekken. Bij Nuvema kan een op maat gemaakte uitvaartverzekering worden aangeboden die aansluit bij de persoonlijke wensen én de lokale kosten.


Uitvaart-eindhoven.nl
Op Uitvaart-Eindhoven kunt u alle informatie vinden rondom het thema uitvaart. Naast informatie over de verschillende begraafplaatsen, crematoria en uitvaartcentra in Eindhoven, kunt u hier ook artikelen en filmpjes vinden over rouwverwerking en de financiële aspecten die komen kijken bij het regelen van een uitvaart.


Spirilijn
Naast filmopnames rondom de uitvaart, is Spirilijn uit Heeze ook in te schakelen voor het huren van een beamer, al dan niet met scherm en bediening, het maken van fotopresentaties, het verzorgen van het geluid, etc. Kortom, voor alle technische zaken rondom de uitvaart bent u bij Spirilijn aan het goede adres.


Uitvaartzangeres Hannelore
Waar woorden soms te kort schieten, kan muziek de juiste invulling bieden. Tenslotte raakt muziek je rechtstreeks in je hart. Muziek is dan ook een belangrijk onderdeel bij een afscheid. Uitvaartzangeres Hannelore is door ons in te schakelen om de uitvaart te voorzien van live muziek, zowel in het crematorium, de kerk, begraafplaats of een alternatieve locatie.


Uitvaart.nl
Op de site Uitvaart.nl worden terminale zorg, uitvaartzorg en nazorg gepresenteerd als één samenhangend geheel. Informatie over bedrijven en organisaties wordt overzichtelijk bijeen gebracht.  Informatie over eeuwenoude tradities en rituelen wordt gecombineerd met de nieuwe interactieve mogelijkheden die het internet te bieden heeft.


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)
MVO is een proces van waarde-creatie waarbij de ondernemer voortdurend streeft naar een optimale balans tussen mens, milieu en bedrijf. Aan de betrokkenheid en de belangen van werknemers, klanten, leveranciers, maatschappelijke organisaties en andere belanghebbenden wordt grote waarde toegekend.


Opzegdienst
Via OPZEGDIENST kunt u het overlijden van uw dierbare snel en eenvoudig in één keer melden bij alle instanties, zoals bijv. banken, verzekeraars, energiebedrijven, telecom, kranten, etc.
Voor rechtstreeks aanmelden kunt u hier klikken.


Wensambulance Brabant
Deze stichting vervoert mensen die niet meer zo lang te leven hebben. Zo krijgen deze mensen de kans om, comfortabel liggend in een ambulance en met professionele begeleiding, iets te bezoeken dat zij nog zo graag een keer willen zien.


Budget Advies Brabant
Wat gebeurt er als u over enige tijd zelf niet meer in staat bent om uw administratie af te handelen? Is uw administratie zo ingericht dat uw kinderen of andere familieleden deze makkelijk over kunnen nemen, of de weg hierin kunnen vinden? Als onafhankelijk professioneel en gediplomeerd budgetcoach van Budget Advies Brabant kan Petra Dielemans u bij al deze vraagstukken helpen.