Duurzaam ondernemen
Als enige uitvaartonderneming van Nederland zijn wij aangesloten bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) Nederland.
Waarom MVO?
Uitvaartverzekeringen
Wilt u uzelf verzekeren tegen de kosten van uw uitvaart, maar wilt u vrij zijn welke uitvaartonderneming er te zijner tijd gekozen wordt?
Nuvema Uitvaartverzekeringen
Wij zijn dag en nacht voor u beschikbaar via 040 780 8000

Onze partners

 

Om aan alle soorten wensen te kunnen voldoen, werken wij samen met enkele vaste partners waar wij altijd op kunnen vertrouwen. Heeft u zelf partijen die u in wenst te schakelen? Uiteraard is dit ook geen probleem en zullen wij hen ondersteunen waar mogelijk.

 

See You Gedenksieraden

Een tastbare herinnering

Het is mogelijk om door ons een afdruk van een vinger van uw dierbare te laten maken. Indien gewenst kunt u op een later moment de afdruk gebruiken voor een herinneringssieraad, bijvoorbeeld een hanger, ring of bedel. Als officieel verkooppunt voor See You Gedenksieraden kunnen wij u hierin adviseren.
Meer informatie

Schilder Antonie de Rooij

Een uniek portret van uw dierbare

Zijn werken zijn inmiddels te vinden in collecties van Jan des Bouvrie, directies KNVB en Van der Valk, en vele particuliere collecties. Marc van Abbe: “De roots van zijn abstracte werk, waarbij het gaat om de toets, de penseelvoering, de compositie en het kleurgebruik, zijn te herkennen in de portretten die Antonie schildert."
Meer informatie

Natuurbegraafplaats Schoorsveld

Natuurbegraafplaats in Heeze

Regelmatig verzorgen wij uitvaarten op Natuurbegraafplaats Schoorsveld in Heeze. Het natuurgebied bevindt zich in de bossen achter het crematorium in Heeze. De begraafplaats bevindt zich in de natuur, omgeven door bossen, vennen en heide.
Meer informatie

Zanger Hans van Heiningen

Live muziek tijdens de uitvaart

Muziek is emotie. Wij werken geregeld samen met Hans van Heiningen. Hans is een zanger met een licht-klassiek repertoire met o.a. Ave Maria, Time To Say Goodbye, Mama, Bist Du Bei Mir, Panis Angelicus en nog veel meer. Ook een duet behoort eventueel tot de mogelijkheden.
Meer informatie

 

Links naar onze partners

 

Reacties van nabestaanden
Reactie van Eveline van den Heuvel :
Wij kijken met een goed gevoel terug op een heel mooi afscheid voor mijn man en onze papa, dankzij Uitvaartzorg Hans Raaijmakers. De sfeer was heel huiselijk en warm en wij werden zorgzaam opgevangen. Dit was erg fijn, hiervoor onze grote dank!
Naar reactiepagina

Leg uw uitvaartwensen vast

Vraag het gratis boekje aan
Uitgebreide informatie