Zondag 21 april van 12.00 tot 17.00 uur

Gospelkoor SPIRIT tijdens Open dag Uitvaarthuis

Ruim een jaar geleden startte Hans Raaijmakers een nieuwe uitvaartonderneming met daarbij een uniek concept voor het afscheid nemen van een dierbare: Het Uitvaarthuis. In het Uitvaarthuis kunnen nabestaanden afscheid van hun dierbare nemen zoals zij dat thuis zouden doen. Raaijmakers: “Thuis opbaren en afscheid nemen van een dierbare is het mooiste. Wanneer dit echter niet wenselijk of mogelijk is biedt het Uitvaarthuis een gelijkwaardig alternatief. Mensen krijgen een sleutel en kunnen dag en nacht terecht, wanneer ze behoefte hebben om bij hun dierbare te zijn. Zij kunnen het huis gebruiken alsof het hun eigen huis is.” Inmiddels heeft het concept zich naar volle tevredenheid van nabestaanden bewezen en is er een toenemende vraag naar de diensten van Uitvaartzorg Hans Raaijmakers en het Uitvaarthuis.

Wat maakt  het Uitvaarthuis eigenlijk zo uniek?
In het Uitvaarthuis worden overledenen opgebaard in een gemoedelijke en huiselijke sfeer.  U kunt er afscheid nemen zoals u thuis zou doen. De overledene wordt zonder kist opgebaard, net zoals bij een thuisopbaring. Het Uitvaarthuis beschikt over twee sfeervolle familiekamers waar overledenen in een apart gedeelte worden opgebaard, genaamd Lavendel en Hortensia. U ontvangt een sleutel en heeft dag en nacht toegang tot uw eigen ruimtes. In beide familiekamers is een geluidsinstallatie, Wifi en een laptop aanwezig.

A.s. zondag Open Dag in het Uitvaarthuis.
Op zondag 21 april a.s. kan iedereen van 12.00 tot 17.00 uur (hernieuwd) kennismaken met het Uitvaarthuis van Hans Raaijmakers. Bezoekers kunnen dan ervaren dat het helemaal niet zo “eng” is om het Uitvaarthuis te bezoeken. Parkeren kan tegenover het Uitvaarthuis op de verschillende parkeerplaatsen aan het Emopad. Tijdens de open dag zal het bekende Gospel/popkoor Spirit een aantal optredens verzorgen. De koorzang van Spirit wordt afgewisseld met zang van John Hoevenaars. Tijdens uw bezoek aan het Uitvaarhuis wordt u natuurlijk ook een kopje koffie of thee aangeboden.

Wenst u vrijblijvend meer informatie?

Uw naam:*

Uw emailadres:*

Uw reactie:


Gerelateerde pagina's: