Verzorging en opbaring

Opbaring thuis of in het Uitvaarthuis

Na een overlijden moet er een beslissing worden genomen waar de overledene wordt opgebaard. U kunt hierbij kiezen tussen een opbaring thuis of bijvoorbeeld in het Uitvaarthuis. Indien gewenst, komen wij de mogelijkheden eerst persoonlijk bij u bespreken.

Familiekamer HortensiaZowel bij een thuisopbaring als bij een opbaring in een Uitvaarthuis wordt u de gelegenheid geboden om de overledene mee te helpen verzorgen. U kunt zelf bepalen welke handelingen u hierbij wilt verrichten. Een deskundige medewerker staat u daarbij ter zijde. U bent natuurlijk niet verplicht om te helpen, u kunt ook gewoon bij de verzorging aanwezig zijn.

Wanneer u ervoor kiest om uw dierbare bij u thuis te houden, dan bieden wij verschillende mogelijkheden om een ruimte af te scheiden of aan te kleden.

 

Combinatie van opbaringen

 

Naast bovengenoemde mogelijkheden kunt u er ook voor kiezen om de overledene eerst één of meerdere dagen thuis en de overige dagen in het Uitvaarthuis op te baren. Andersom kan natuurlijk ook.

Zeker bij een thuisopbaring zullen wij de mogelijkheid voor een Thanatopraxie-behandeling (lichte balseming) kenbaar maken.

 


De heerMevrouw

Uw naam:*

Email-adres:*

Bericht:

Anti-spam vinkje uitzetten voor verzending

Gerelateerde pagina's: