De uitvaart

Wat is er zoal mogelijk?

Voor alle zaken die rondom de uitvaart geregeld dienen te worden kunnen wij u bijstaan. Wanneer een persoon uit uw omgeving overleden is, komen wij tot de dag van de uitvaart dagelijks bij aan huis om de uitvaart stap voor stap vorm te geven. U beslist, wij voeren het uit. Ontzorgen staat centraal in onze dienstverlening. U heeft altijd te maken met één en dezelfde contactpersoon, die u tevens op de dag van de uitvaart zelf begeleidt.

Exclusieve mogelijkheden asstistentenWenst u een klassieke of juist een modernere uitvaart? Vindt de uitvaart bijvoorbeeld plaats in een kerk of alternatieve locatie?

Wij nemen de complete organisatie uit handen. We plaatsen bloemenzuilen, videoschermen en zorgen voor een perfect geluid. We maken fotoseries voor u die naadloos aansluiten op de muziek.

Er zijn vele locaties mogelijk voor een afscheidsbijeenkomst. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de Kasteelhoeve in Geldrop, het Boordhuys in Nuenen of het Parktheater en Evoluon in Eindhoven. Vele kerken en alternatieve locaties in onder andere Geldrop, Eindhoven, Nuenen en Waalre zijn voor ons bekend.

hans van heiningen 2U kunt de uitvaart nog persoonlijker maken door middel van live muziek. Een zanger waar wij bijvoorbeeld zeer goede ervaringen mee hebben is Hans van Heiningen. Hans heeft een repertoire wat bestaat uit onder andere Andreas Bocelli, J.S. Bach en Il Divo. Indien gewenst wordt hij geassisteerd door een zanger(es) en breidt hij zijn repertoire uit met muziekstukken naar uw keuze.

Mocht u de uitvaart liever muzikaal willen laten begeleiden door een zangeres, dan kunt u eventueel kiezen voor uitvaartzangeres Hannelore. Uitvaartzangeres Hannelore is door ons in te schakelen om de uitvaart te voorzien van live muziek, zowel in het crematorium, de kerk, begraafplaats of een alternatieve locatie. Ook kunnen we u eventueel helpen bij het vinden van een instrumentale muzikant.


Uniek rouwvervoer

Uiteraard heeft u inspraak in het vervoer naar de locatie waar het afscheid plaatsvindt. De mogelijkheden zijn hierin nagenoeg onbeperkt. Zo kunnen we zorgen voor meer klassieke rouwauto’s als bijvoorbeeld van Cadillac of Lincoln, maar ook een meer moderne rouwauto als van Mercedes, Volvo of Lancia is mogelijk. Of u nu een zwarte, donkerblauwe, witte of grijze rouwauto wenst, we zorgen ervoor. Ook kunnen we zorgen voor bijpassende volgauto’s.


Condoleance

Na het officiële gedeelte wilt u wellicht ergens samenkomen met uw gasten om herinneringen op te halen aan uw dierbare en om condoleances in ontvangst te nemen.

condoleance regio eindhoven eoWe kunnen u adviseren over geschikte locaties in de regio van Eindhoven en u bijstaan bij het maken van de juiste keuze. Ook verzorgen we de reservering en gaan we indien gewenst met u mee om afspraken te maken op locatie.

Daarnaast werken we samen met enkele exclusieve cateraars welke de condoleance op elke locatie tot in de puntjes verzorgen.

Het kan zijn dat u met uw eigen auto naar de condoleance bent gegaan maar liever niet zelf naar huis terug rijdt. Mocht u wensen, dan zorgen wij ervoor dat een ervaren chauffeur u na afloop van de condoleance veilig in uw eigen auto thuis brengt.


Beveiliging van uw woning 

Mocht u het een onprettig idee vinden dat uw huis onbewaakt achterblijft tijdens de uitvaart, dan kunt u ervoor kiezen om iemand in uw huis te laten verblijven. Omdat bekenden die dit voor u hadden willen doen vaak bij de uitvaart aanwezig zullen zijn, kunnen wij dit indien gewenst van u overnemen.


Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Gerelateerde pagina's: