Leonie van Hoof start als uitvaartverzorgster in Nuenen

Onlangs is Leonie van Hoof uit Nuenen gestart als uitvaartverzorgster bij Uitvaartzorg Hans Raaijmakers. Leonie zal de nieuwe vestiging van de uitvaartonderneming in Nuenen gaan leiden. Menselijke betrokkenheid, de tijd nemen en zorgzaam zijn voor de nabestaanden staan bij haar hoog in het vaandel.

Leonie is een echte Nuenense. In het verleden heeft ze als verkoopster/bedrijfsleidster bij Schijvens mode gewerkt, hierdoor is ze al voor velen een bekend gezicht in Nuenen. Ze is getrouwd met Ad van Rijsingen. Ad heeft een eigen hoveniersbedrijf in Nuenen. Samen hebben ze twee kinderen, de 14-jarige Lynne en Tijn van 12. Leonie heeft als grote hobby muziek, ze is choreografe voor zangkoren en zingt zelf bij de groep Voiceware.

Leonie: “In de afgelopen periode heb ik helaas van verschillende dierbaren afscheid moeten nemen”. Hierbij heb ik ervaren hoe belangrijk het is om goed afscheid te kunnen nemen. Dat er tijd genomen kan worden om de juiste keuzes te maken maar dat er ook tijd is om met je verdriet bezig te kunnen zijn. Hans Raaijmakers bood die ruimte en kwam dagelijks langs om verdere details te bespreken. Hij reikte mogelijkheden aan waar we zelf nooit aan gedacht zouden hebben en bewaakte hetgeen er nog gebeuren moest. Hierdoor konden wij met onze eigen dingen bezig zijn. Ook de aandacht die onze kinderen van Hans Raaijmakers kregen heeft hen en ons erg goed gedaan. Dat verwacht je niet zomaar van een uitvaartverzorger.” Leonie heeft dezelfde instelling als het gaat om dienstverlening en zorg voor mensen. Als nabestaande betrokken te worden bij de diverse aspecten van een uitvaart geeft een goed gevoel. Het is een belangrijke eerste stap in het rouwproces.

 

Gerelateerde pagina's: