Kosten en verzekering

Informatie over te verwachten kosten

De kosten van een uitvaart

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van uw wensen. Kiest u voor crematie of begrafenis, wilt u wel of geen kennisgeving in de krant plaatsen, komen er veel mensen naar de uitvaart of vindt deze in besloten kring plaats? Voor extra tijd in de aula en/of koffiekamer wordt door het crematorium een hoger bedrag in rekening gebracht. Uw keuzes bepalen uiteindelijk de hoogte van de totale kosten. Kiest u voor crematie dan kunt u denken aan een bedrag tussen de € 4.000,00 en € 6.000,00, een begrafenis is in het algemeen duurder. Wilt u meer informatie over de kosten neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Bij het verzorgen van een uitvaart communiceren we altijd direct en duidelijk wat de kosten zijn. U ontvangt van ons tevens een gespecificeerd overzicht van de kosten. Zo komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

 

Uitvaartverzekering

Heeft u een uitvaartverzekering dan zou bij u de indruk kunnen bestaan dat uw verzekeraar de uitvaartverzorger aanwijst. U bent daar echter vrij in, u mag zelf bepalen door wie u de uitvaart wilt laten verzorgen. Het kan verstandig zijn om vooraf bij enkele uitvaartondernemingen te informeren naar hun tarieven. Het tarief is echter niet bepalend voor de wijze van dienstverlening.

 

Natura-uitvaartverzekering

Wanneer u een natura-verzekering heeft afgesloten dan levert de verzekeringsmaatschappij een standaard basispakket volgens de polisvoorwaarden, voor elke extra dienst moet u dan bijbetalen. Bovendien worden er soms kosten in rekening gebracht voor diensten die voor ons vanzelfsprekend tot ons servicepakket behoren. Kiest u voor een andere uitvaartonderneming dan zal de verzekeraar een bepaald bedrag uitkeren. Hoe hoog dit bedrag is kunt u navragen bij uw verzekeraar.

 

Kapitaalverzekering

Heeft u een kapitaalverzekering dan keert de verzekeringsmaatschappij het bedrag uit wat op de polis vermeld staat. Dit bedrag kunt u gebruiken om de uitvaartkosten (gedeeltelijk) te betalen. Het heeft voor u geen financiële consequenties wanneer u voor een andere uitvaartonderneming kiest.

 

Informatie over Nuvema Uitvaartverzekeringen

Bereken hier de premie van uw uitvaartverzekering

 


Wenst u vrijblijvend meer informatie?

Uw naam:*

Uw emailadres:*

Uw reactie:


Gerelateerde pagina's: