Uitvaartspreekuur bij Uitvaartzorg Hans Raaijmakers

Het Uitvaartspreekuur

Als uitvaartverzorger krijgt Hans Raaijmakers vaak vragen over de mogelijkheden en kosten van een uitvaart. Hij merkt dat steeds meer mensen willen weten wat er allemaal kan. Om deze mensen tegemoet komen, houdt Uitvaartzorg Hans Uitvaartzorg in samenwerking met uitvaartverzekeraar Nuvema een uitvaartspreekuur. Het uitvaartspreekuur is op woensdag 25 maart 2015 tussen 10.00 en 14.00 uur in het unieke Uitvaarthuis aan het Emopad 56 in Geldrop.

 

Steeds meer vragen over uitvaart

Hans Raaijmakers: “Een uitvaart hoort recht te doen aan de overledene en aan het afscheid dat de nabestaanden willen hebben. Veel mensen weten echter niet wat er allemaal mogelijk is. Uiteraard begeleiden wij elke uitvaart professioneel en zorgen we er altijd voor dat het een persoonlijk afscheid wordt, maar wij vinden het ook onze taak als uitvaartverzorger om mensen bewust te maken dat ze hier ook al bij stil kunnen staan tijdens hun leven.” Wel merken ze bij Uitvaartzorg Hans Raaijmakers dat ook steeds meer mensen uit hun schulp kruipen. Raaijmakers: “Het blijft natuurlijk een lastig onderwerp, maar we krijgen toch steeds vaker vragen als ‘Wat is er mogelijk?, ‘Moet ik persé koffie en cake nemen?’ en ‘Wat kost het?’ Om dit soort vragen te beantwoorden houdt Uitvaartzorg Hans Raaijmakers een spreekuur samen met uitvaartverzekeraar Nuvema. Raaijmakers: “Hier willen we iedereen de mogelijkheid geven om al zijn vragen te stellen. Voor het kostengedeelte is er ook iemand van uitvaartverzekeraar Nuvema aanwezig.”

 

Uitvaartverzekeraar Nuvema

Raaijmakers: “Wij werken al een tijdje met Nuvema samen. Zij delen onze visie dat een uitvaart kleinschalig, eigentijds en vooral persoonlijk moet zijn. Daarom kunnen hun klanten een uitvaartverzekering op maat nemen. Nuvema gelooft niet in standaard uitvaarten en dus ook niet in een standaard verzekering. Ook houden ze rekening met de kosten zoals deze hier in de regio Geldrop gelden. Een uitvaart in Amsterdam kost nu eenmaal niet hetzelfde als hier. Daarom is Lancer Huijbregts van Nuvema bij het uitvaartspreekuur aanwezig. Hij is volledig op de hoogte van onze mogelijkheden. Iedereen kan bij hem alvast eens zijn of haar wensen doornemen en eventueel al vastleggen in een wensenboekje.”

 

Aanmelden voor uitvaartspreekuur

Het uitvaartspreekuur is op woensdag 25 maart 2015 aan het Emopad 56 in Geldrop tussen 10.00 en 14.00 uur. Iedereen is welkom. Het uitvaartspreekuur is gratis en geheel vrijblijvend. Reserveren is wel gewenst. Dit kan via e-mail: info@hansraaijmakers.nl of telefonisch op nummer 040 – 7808000.

Wenst u vrijblijvend meer informatie?

Uw naam:*

Uw emailadres:*

Uw reactie:


Gerelateerde pagina's: