Onze werkwijze
Samen werken we stap voor stap toe naar een persoonlijk afscheid van uw overleden dierbare.
Klik hier voor meer informatie
De uitvaart
Wenst u bijvoorbeeld live muziek of een privéchauffeur voor de gehele dag?
Bekijk hier enkele mogelijkheden voor een exclusieve uitvaart
Wij zijn dag en nacht voor u beschikbaar via 040 780 8000

Exclusieve uitvaart

 

Voor alle zaken die rondom de uitvaart geregeld dienen te worden kunnen wij u bijstaan. Wanneer een persoon uit uw omgeving overleden is, komen wij tot de dag van de uitvaart dagelijks bij u aan huis om de uitvaart stap voor stap vorm te geven. U beslist, wij voeren het uit. Ontzorgen staat centraal in onze dienstverlening. Door onze manier van werken krijgt iedere uitvaart een unieke vormgeving.

Wenst u een klassieke uitvaart of juist een modernere uitvaart? Vindt de uitvaart plaats in een kerk of bijvoorbeeld op uw eigen landgoed? Alles is mogelijk. Wij nemen de complete organisatie uit handen. Hiervoor werken wij samen met kwalitatief hoogwaardige partners, van bloemisten tot cateraars.

Ons kantoor is gevestigd in Geldrop, maar wij zijn werkzaam in de gehele regio Eindhoven.

 

voorbespreking_ft2

Voorbespreking

Uw uitvaartwensen alvast kenbaar maken.

Misschien heeft u veel vragen en wilt u graag tijdens een persoonlijk gesprek uw uitvaartwensen doornemen. Voor uzelf, of wellicht voor een dierbare naaste. Tijdens een voorbespreking geven wij u geheel vrijblijvend informatie over de mogelijkheden en de te verwachten kosten van de uitvaart.
Meer informatie
Peter van den Heuvel en Gerda Kuiper - ZOH

Ontzorging in huis

Een uniek concept voor een ontzorgd afscheid

Wanneer u met een overlijden geconfronteerd wordt, staat uw wereld stil. U krijgt veel bezoek, de uitvaartverzorger komt dagelijks bij u langs en u krijgt condoleances toegestuurd. Wij bieden de mogelijkheid om u in deze hectische dagen te ontzorgen. Gerda en Peter bieden particuliere zorg aan huis.
Meer informatie
Uitvaarthuis_Geldrop_home

Verzorging en opbaring

Opbaring thuis of in het Uitvaarthuis

In de dagen na het overlijden kunt u kiezen om de overledene thuis of bijvoorbeeld in het Uitvaarthuis in Geldrop op te baren. Ook is een Thanatopraxie-behandeling (lichte vorm van balseming) mogelijk. Deze behandeling kan desgewenst in een thuissituatie toegepast worden, op ieder moment van de dag.
Meer informatie
Thanatopraxie_home

Thanatopraxie

Lichte vorm van balseming

De cosmetische effecten van Thanatopraxie kunnen nabestaanden helpen bij het afscheid nemen. Wij bieden nabestaanden de mogelijkheid hun dierbaren een dergelijke behandeling te laten ondergaan. Een groot voordeel hierbij, is dat het lichaam van de overledene niet gekoeld hoeft te worden.
Meer informatie

 

Onze partners

 

 


Neem vrijblijvend contact met ons op

Uw naam:*

Uw emailadres:*

Uw reactie:

Reacties van nabestaanden
Reactie van een nabestaande :
Wat hebben wij een top begeleiding gehad bij het overlijden van mijn vader. Aan alles werd gedacht en de communicatie verliep vlekkeloos. Het afscheid had niet mooier gekund, mede door jouw fijne begeleiding.
Naar reactiepagina

Leg uw uitvaartwensen vast

Vraag het gratis boekje aan
Uitgebreide informatie