Een persoonlijke uitvaart
Samen werken we stap voor stap toe naar een persoonlijk afscheid van uw overleden dierbare.
Wat doen wij voor u?
De uitvaart
Wenst u bijvoorbeeld live muziek of een privéchauffeur voor de gehele dag?
Bekijk hier enkele mogelijkheden voor een exclusieve uitvaart
Wij zijn dag en nacht voor u beschikbaar via 040 780 8000

Exclusieve uitvaart

 

Voor alle zaken die rondom de uitvaart geregeld dienen te worden kunnen wij u bijstaan. Wanneer een persoon uit uw omgeving overleden is, komen wij tot de dag van de uitvaart dagelijks bij u aan huis om de uitvaart stap voor stap vorm te geven. U beslist, wij voeren het uit. Ontzorgen staat centraal in onze dienstverlening. Door onze manier van werken krijgt iedere uitvaart een unieke vormgeving.

Wenst u een klassieke uitvaart of juist een modernere uitvaart? Vindt de uitvaart plaats in een kerk of bijvoorbeeld op uw eigen landgoed? Alles is mogelijk. Wij nemen de complete organisatie uit handen. Hiervoor werken wij samen met kwalitatief hoogwaardige partners, van bloemisten tot cateraars.

Ons kantoor is gevestigd in Geldrop, maar wij zijn werkzaam in de gehele regio Eindhoven.

 

Natuurbegraafplaats Schoorsveld

Natuurbegraafplaats in Heeze

Regelmatig verzorgen wij uitvaarten op Natuurbegraafplaats Schoorsveld in Heeze. Het natuurgebied bevindt zich in de bossen achter het crematorium in Heeze. De begraafplaats bevindt zich in de natuur, omgeven door bossen, vennen en heide.
Meer informatie

Afscheidsbijeenkomst in kleine kring

Afscheid nemen in een huiskamersfeer

Het komt steeds vaker voor dat nabestaanden ervoor kiezen om in besloten kring afscheid te nemen van hun dierbare. Het Uitvaarthuis in Geldrop leent zich uitstekend voor afscheidsbijeenkomsten voor kleinere groepen. Zo biedt familiekamer Hortensia ruimte voor 40 zitplaatsen.
Meer informatie

Zanger Hans van Heiningen

Live muziek tijdens de uitvaart

Muziek is emotie. Wij werken geregeld samen met Hans van Heiningen. Hans is een zanger met een licht-klassiek repertoire met o.a. Ave Maria, Time To Say Goodbye, Mama, Bist Du Bei Mir, Panis Angelicus en nog veel meer. Ook een duet behoort eventueel tot de mogelijkheden.
Meer informatie

Story of Life

Het verhaal van je leven, een persoonlijk geschreven portret

Wij bieden de mogelijkheid om voor, tijdens of na een overlijden verhalen en herinneringen op te halen en vast te leggen in een boek, film of website. Een uniek levensverhaal, dat met persoonlijke aandacht op maat wordt geschreven en prachtig vormgegeven.
Meer informatie

 

Onze partners

 

 


Neem vrijblijvend contact met ons op

De heerMevrouw

Uw naam:*

Email-adres:*

Bericht:

Anti-spam vinkje uitzetten voor verzending

Reacties van nabestaanden
Reactie van een nabestaande :
Wat hebben wij een top begeleiding gehad bij het overlijden van mijn vader. Aan alles werd gedacht en de communicatie verliep vlekkeloos. Het afscheid had niet mooier gekund, mede door jouw fijne begeleiding.
Naar reactiepagina

Leg uw uitvaartwensen vast

Vraag het gratis boekje aan
Uitgebreide informatie