Onze werkwijze
Samen werken we stap voor stap toe naar een persoonlijk afscheid van uw overleden dierbare. U heeft altijd één vaste contactpersoon.
Klik hier voor meer informatie
Het Uitvaarthuis
Op nog geen kwartier rijden vanaf Waalre vindt u het Uitvaarthuis in Geldrop. In deze villa kunt u in alle rust afscheid nemen van uw dierbare.
Klik hier voor meer informatie
Wij zijn dag en nacht voor u beschikbaar via 040 780 8000

Uitvaartverzorging op maat

 

Voor alle zaken die rondom de uitvaart geregeld dienen te worden kunnen wij u bijstaan. Wanneer een persoon uit uw omgeving overleden is, komen wij tot de dag van de uitvaart dagelijks bij u aan huis om de uitvaart stap voor stap vorm te geven. U beslist, wij voeren het uit. Ontzorgen staat centraal in onze dienstverlening. U heeft altijd te maken met één en dezelfde contactpersoon, die u tevens op de dag van de uitvaart zelf begeleidt.

Exclusieve mogelijkheden asstistentenWenst u een klassieke of juist een modernere uitvaart? Vindt de uitvaart bijvoorbeeld plaats in een kerk, crematorium of op een alternatieve locatie?

We nemen de complete organisatie uit handen voor u. We plaatsen bloemenzuilen, videoschermen en zorgen voor een perfect geluid. We maken fotoseries voor u die naadloos aansluiten op de muziek.

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van uw wensen. Kiest u voor crematie dan kunt u denken aan een bedrag tussen de € 4.000,00 en € 6.000,00, een begrafenis is in het algemeen duurder. Wilt u meer informatie over de kosten neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bij het verzorgen van een uitvaart communiceren we altijd direct en duidelijk wat de kosten zijn. U ontvangt van ons tevens een gespecificeerd overzicht van de kosten. Zo komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

 


Boekje “Mijn persoonlijke uitvaart”

 

Het kan goed zijn om af en toe eens stil te staan bij uw eigen levenseinde. En mocht u uw wensen voor uw eigen uitvaart willen vastleggen, kunt u bij ons het gratis boekje “Mijn persoonlijke uitvaart” aanvragen.

In dit boekje kunt u aangeven wat uw wensen zijn voor uw persoonlijke uitvaart. Tevens kunt u vermelden bij welke instanties en onder welke nummers u bekend was. Dit scheelt veel uitzoekwerk voor uw nabestaanden. Het kan geruststellend zijn wanneer u uw wensen voor uw eigen uitvaart heeft vastgelegd. Door het invullen van dit boekje schept u duidelijkheid voor uw nabestaanden.

 

Vul uw gegevens hieronder in en u ontvangt gratis het boekje.

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 


 

Voorbespreking

Uw uitvaartwensen kenbaar maken

Misschien heeft u veel vragen en wilt u graag tijdens een persoonlijk gesprek uw wensen doornemen. Voor uzelf, of wellicht voor een dierbare naaste. Tijdens een voorbespreking geven wij u geheel vrijblijvend informatie over de mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan de locatie van de uitvaart, de rouwkaart, muziek, etc. en indien u wenst ook over de kosten.
Meer informatie

Afscheidsbijeenkomst in kleine kring

Afscheid nemen in een huiskamersfeer

Het komt steeds vaker voor dat nabestaanden ervoor kiezen om in besloten kring afscheid te nemen van hun dierbare. Het Uitvaarthuis in Geldrop leent zich uitstekend voor afscheidsbijeenkomsten voor kleinere groepen. Zo biedt familiekamer Hortensia ruimte voor 40 zitplaatsen.
Meer informatie

Natuurbegraafplaats Schoorsveld

Natuurbegraafplaats in Heeze

Regelmatig verzorgen wij uitvaarten op Natuurbegraafplaats Schoorsveld in Heeze. Het natuurgebied bevindt zich in de bossen achter het crematorium in Heeze. De begraafplaats bevindt zich in de natuur, omgeven door bossen, vennen en heide.
Meer informatie

Thanatopraxie

Lichte vorm van balseming

De cosmetische effecten van Thanatopraxie kunnen nabestaanden helpen bij het afscheid nemen. Wij bieden nabestaanden de mogelijkheid hun dierbaren een dergelijke behandeling te laten ondergaan. Een groot voordeel hierbij, is dat het lichaam van de overledene niet gekoeld hoeft te worden.
Meer informatie

 

Onze partners

 

 


Reacties van nabestaanden
Reactie van Familie Baijer :
Wij willen je nogmaals bedanken voor de goede zorgen na het overlijden van onze tante. Je betrokkenheid, rust en warmte hebben ons diep geraakt. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Wat een liefde en passie heb jij voor het vak!! Met een hele fijne herinnering denken wij hieraan terug.
Naar reactiepagina

Leg uw uitvaartwensen vast

Vraag het gratis boekje aan
Uitgebreide informatie