Uitvaarthuis Nuenen

Aardappeleterssteegje 3, Nuenen

Wanneer het niet wenselijk of mogelijk is om uw dierbare thuis op te baren kunt u kiezen voor ons Uitvaarthuis in Nuenen. Door de huiselijke inrichting van het Uitvaarthuis hopen wij dat u zich snel op uw gemak voelt bij ons zodat u rustig afscheid kunt nemen. Het Uitvaarthuis is gelegen aan het Aardappeleterssteegje 3, aan de rand van het centrum. In de directe omgeving vindt u de H. Clemenskerk met de parochiebegraafplaats, de Regenboogkerk en de Protestantse begraafplaats. Ook bevinden zich in de directe omgeving verschillende horecagelegenheden waar de condoleance na de uitvaart plaats kan vinden.

Door de kleinschaligheid van het Uitvaarthuis is de privacy van nabestaanden gewaarborgd. Zo vindt er slechts één rouwbezoek tegelijkertijd plaats. Mocht u een (natura)uitvaartverzekering hebben dan vergoedt uw verzekeringsmaatschappij de kosten van opbaring volgens de polisvoorwaarden.

Het is altijd mogelijk na telefonische afspraak het Uitvaarthuis te bezoeken. Of wilt u misschien meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag persoonlijk te woord.

 


Bekijk hier enkele foto’s:


Wenst u vrijblijvend meer informatie?

Uw naam:*

Uw emailadres:*

Uw reactie:


Gerelateerde pagina's: