Uitvaarthuis Geldrop

Emopad 56, Geldrop

Wanneer het niet mogelijk is om de overledene thuis op te baren kunt u kiezen voor het Uitvaarthuis. Het Uitvaarthuis in Geldrop is uniek in de regio. In huiselijke sfeer kunt u dag en nacht uw dierbare bezoeken. Het Uitvaarthuis is gevestigd aan het Emopad 56.

Indien gewenst krijgt u een sleutel die toegang geeft tot uw eigen familiekamer, waar u in alle rust kunt vertoeven en uw privacy is gewaarborgd. De familiekamers van het Uitvaarthuis zijn sfeervol ingericht en voorzien van een geluidsinstallatie zodat u de geliefde muziek van uw dierbare kunt afspelen. In de keuken vindt u een koffiecounter waar u naar behoefte gebruik kunt maken van koffie, thee en frisdranken.

Het Uitvaarthuis ligt aan de doorgaande weg naar het crematorium in Heeze. In de directe nabijheid bevinden zich begraafplaatsen ’t Zand en Zesgehuchten en zijn er diverse horecagelegenheden voor condoleances.

In het Uitvaarthuis in Geldrop kunt u uw dierbare bezoeken, op momenten wanneer u er behoefte aan heeft.

De familiekamers zijn genoemd naar de planten “Lavendel” en “Hortensia”, vanuit de kamers heeft u in de zomer zicht op de tuin met deze rijkbloeiende planten. Het Uitvaarthuis beschikt tevens over een familiekamer die genoemd is naar de “Klaproos”. Deze kamer wordt gebruikt wanneer u er voor kiest om bezoektijden op afspraak te maken.

De kosten van opbaring in het Uitvaarthuis zijn vergelijkbaar met de tarieven van uitvaartcentra in de regio.

Mocht u een (natura)uitvaartverzekering hebben dan vergoedt uw verzekeringsmaatschappij de kosten van opbaring volgens de polisvoorwaarden.

 

Bekijk hier enkele foto’s:

 


 

Wenst u vrijblijvend meer informatie?

Uw naam:*

Uw emailadres:*

Uw reactie:


Gerelateerde pagina's: