Partners exclusieve uitvaart

Voor alle zaken die rondom de uitvaart geregeld dienen te worden kunnen wij u bijstaan. Wanneer een persoon uit uw omgeving overleden is, komen wij dagelijks bij u aan huis om de uitvaart stap voor stap vorm te geven. U neemt de beslissingen, wij voeren het uit. Ontzorgen staat centraal in onze dienstverlening.

 

Opbaring

Wanneer u ervoor kiest om uw dierbare overledene thuis te laten verblijven tot de dag van de uitvaart, kunt u er eventueel voor kiezen het lichaam te behandelen door middel van Thanatopraxie. Deze lichte vorm van balseming zorgt ervoor dat de overledene zonder gebruik van een koeling zijn of haar natuurlijke huidskleur behoudt tot de dag van de uitvaart. Omdat een koeling niet nodig is voelt het lichaam bovendien niet koud aan. Wij voeren deze behandeling desgewenst op locatie uit.

Peter van den Heuvel uit Best kan u in de dagen tot de uitvaart eventueel bijstaan als persoonlijk assistent. Zeker wanneer de overledene thuis opgebaard is kan Peter van grote waarde zijn. Van het ontvangen van gasten tot het aannemen en schikken van bloemen, het verzorgen van de boodschappen tot het klaarmaken van ontbijt, lunch of diner. Peter is gastheer in optima forma en meester in families op discrete wijze te ontzorgen tijdens deze vaak hectische dagen.

Mocht het niet wenselijk zijn om de overledene thuis op te baren, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor ons Uitvaarthuis in Geldrop. Aan de voet van de A67, nog geen kwartier rijden vanaf bijvoorbeeld Eindhoven, Nuenen of Waalre, bevindt zich deze vrijstaande villa met verschillende kamers waar u 24 uur per dag toegang toe heeft. De overledene verblijft gedurende deze periode in een sfeervolle woonkamer die u geheel ‘eigen’ kunt maken.

 

 

De uitvaart

Of u de uitvaart nu plaatsvindt in een kerk, crematorium of op een alternatieve locatie, of u nu 50 of 1000 gasten verwacht, we zorgen ervoor dat de uitvaart tot in de puntjes georganiseerd wordt. Desgewenst kleden we de locatie aan met bijvoorbeeld waxinelichtjes, bloemen en andere attributen. Wij werken hierbij samen met verschillende hoogwaardige partijen met jarenlange ervaring en landelijke en soms zelfs wereldwijde bekendheid.

Er zijn maar weinig locaties in de regio van Eindhoven waar we geen ervaring mee hebben. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de Kasteelhoeve in Geldrop, het Boordhuys in Nuenen of het Parktheater en Evoluon in Eindhoven. Vele kerken en alternatieve locaties in onder andere Geldrop, Eindhoven, Nuenen en Waalre zijn voor ons niet nieuw.


Mogelijkheden

Wenst u een klassieke uitvaart of juist een modernere uitvaart? Alles is mogelijk. U heeft bijvoorbeeld inspraak in de kleding die door onze medewerkers gedragen wordt en of ons team bestaat uit mannen of vrouwen. We verzorgen het beeld en geluid en maken we een fotopresentatie voor u die naadloos aansluit op de muziek.

hans van heiningenU kunt ervoor kiezen de uitvaart nog persoonlijker te maken door middel van live muziek. Een zanger waar wij bijvoorbeeld zeer goede ervaringen mee hebben is Hans van Heiningen. Hans heeft een repertoire wat bestaat uit onder andere Andreas Bocelli, J.S. Bach en Il Divo. Indien gewenst wordt hij geassisteerd door een zanger(es) en breidt hij zijn repertoire uit met muziek naar uw keuze.


Vervoer

Uiteraard heeft u inspraak in het vervoer naar de locatie waar het afscheid plaatsvindt. De mogelijkheden zijn hierin nagenoeg onbeperkt. Zo kunnen we zorgen voor meer klassieke rouwauto’s als bijvoorbeeld van Cadillac of Lincoln, maar ook een meer moderne rouwauto als van Mercedes, Volvo of Lancia is mogelijk. Of u nu een zwarte, donkerblauwe, witte of grijze rouwauto wenst, we zorgen ervoor. Ook kunnen we zorgen voor bijpassende volgauto’s.

exclusieve_uitvaart_rouwauto_vb

Condoleance

Na het officiële gedeelte van het afscheid, wilt u wellicht ergens samenkomen met uw gasten om herinneringen op te halen aan uw dierbare en om condoleances in ontvangst te nemen. We kunnen u adviseren over geschikte locaties in de regio en u bijstaan bij het maken van de juiste keuze. Ook verzorgen we de reservering en gaan we indien gewenst met u mee om afspraken te maken op locatie.

Het kan zijn dat u met uw eigen auto naar de condoleance bent gegaan maar liever niet zelf terugrijdt. Mocht u wensen, dan zorgen wij ervoor dat een ervaren chauffeur u na afloop van de condoleance veilig in uw eigen auto naar huis rijdt.

 


Partners

AAleeg
AAleeg
Hans van Heiningen - Zanger
Spirilijn - Beeld en geluid
Exclusive Drivers - Personenvervoer

 


Wenst u vrijblijvend meer informatie?

Uw naam:*

Uw emailadres:*

Uw reactie:


Gerelateerde pagina's: